ME2: új filmek és ME1 mentések használata

Megjelent az ütős Dirty Dozen trailer kibővített változata, bemutatták az Infiltrator osztályt, és elmagyarázták mire számíthatunk régebbi mentéseinkből

ME2: új filmek és ME1 mentések használata

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Mass Effect 1-ből áthozhatjuk majd a mentett állásainkat a folytatásba, de túl sok részlet ezen felül nem volt ismert. Chris Priestly (közösségi koordinátor) unatkozhatott karácsonykor, mert feldobott egy posztot a BioWare fórumára, amiben elmagyarázza, hogyan is fog működni az egész. Rengeteg nagy döntést kellett meghoznunk az első részben, ezek mind hatással lesznek a következő történetre is, de a posztból kiderül, hogy pár apróságra is figyeltek (de semmit nem akartak előre lelőni, így mi sem). Maximum 11 játékvégi állást hozhatunk át az ME1-ből, és a történeti vonatkozásokon kívül természetesen egyéb extrákat is kapunk. Ezek annál nagyobbak, minél magasabb szinten fejeztük be a játékot, de Superman-ek egyiktől se leszünk, inkább olyanokkal kényeztet majd minket a játék, mint több kezdőpénz.

Ha ez nem lenne elég, természetesen visszatér a „New Game+” opció is, így az ME2 végigjátszása után kapott mentésünket is újra felhasználhatjuk. Nagyon szerteágazó történetet ígérnek, úgyhogy biztos nekiesünk majd párszor. A többi, főleg technikai infóért, irány a BioWare fórum.

Ezen kívül kaptunk két filmet is, az egyik a dirty dozen trailer kibővített változata, a másik az Infiltrator osztály bemutató videója.

Cinematic trailer

Infiltrator osztály

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward