ME2: Egy egészen más élmény

A BioWare vezető írójának, Mac Waltersnek elmondása szerint óriási különbség lesz az első és a második rész között játékélmény szempontjából.

ME2: Egy egészen más élmény

A BioWare vezető írójának, Mac Waltersnek elmondása szerint óriási különbség lesz az első és a második rész között játékélmény szempontjából. "Rengetegen kérdezték már meg, hogy mik lesznek a nagy változtatások. Tulajdonképpen inkább milliónyi apró változásról van szó. Még én is, aki már annyiszor játszottam vele, néha csak annyit tudok mondani: 'Wow'. Ez Mass Effect, de mégis sokkal jobb."

Már jó ideje ez lesz az első játék folytatás, amire a BioWare rászánta magát. Az utolsót 2000-ben csinálták, ez volt a legendás Baldur's Gate 2. A Knights of the Old Republic 2 és a Neverwinter Nights 2 már az Obsidian Entertainment nevéhez fűződik. "Jó érzés, hogy újra módosítgathatunk" - nyilatkozta Greg Zeschuk. "Úgy gondoljuk, hogy a Mass Effect 2 sokkal jobb lesz, mint az első volt."

Az eddig mutatottak alapján technikailag tényleg sokat javult a játék, már alig várjuk, hogy elmerülhessünk a többi apró részletben...

Minden idők egyik legjobb sci-fi RPG-jének második epizódja jövő év elején érkezik egy időben PC-re és Xbox 360-ra.

GamesCom-os Ray Muzyka interjú:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward