ME2 DLC érkezik Liarával a főszerepben

A BioWare lerántotta a leplet a következő Mass Effect 2 DLC-ről, a Lair of the Shadow Broker-ről! Igen, jól hallottátok, egy DLC keretében végre szemtől szembe állhatunk az első rész óta kísértő titokzatos figurával, aki nem mellesleg korábban megpróbált üzletelni a hullánkkal.

ME2 DLC érkezik Liarával a főszerepben

A BioWare lerántotta a leplet a következő Mass Effect 2 DLC-ről, a Lair of the Shadow Broker-ről! Igen, jól hallottátok, egy DLC keretében végre szemtől szembe állhatunk az első rész óta kísértő titokzatos figurával, aki nem mellesleg korábban megpróbált üzletelni a hullánkkal. Nem szeretjük.

A letölthető tartalom visszahozza csapatunkba Liara T'Soni-t, a megkeményedett évszázados régészlányt (hmm, emberi mértékkel ő maga is egy lelet már, még ha igen csinos darab is). Liara két éven keresztül próbált az Árnybróker nyomára bukkanni, ő az aki végül segített előkeríteni holttestünket, hogy a Cerberus feltámasszon minket. A sok hasznos információ után most újra hasznát vehetjük biotikus képességeinek is, az pedig, hogy elkapjuk az Árnybrókert nem csak az Ő személyes ügye, még ha a rögeszméjévé is vált...

További screenshotokat a hivatalos honlapon találtok. Mass Effect 2 tesztünkhöz katt ide, az első néhány DLC-ről írt elemzésünkhöz pedigide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward