ME2: Adeptus kaszt + Tali ismét csatlakozik

A BioWare kiadott két újabb videót a Mass Effect 2-höz. Az egyikben az Adeptus kaszt fejlesztéseit körvonalazza, a másikban pedig bemutatja az első részből ismert kvarián gépész leányzót, aki újfent ügyünk mellé áll (más választása nagyon nem lévén).

ME2: Adeptus kaszt + Tali ismét csatlakozik

A BioWare kiadott két újabb videót a Mass Effect 2-höz. Az egyikben az Adeptus kaszt fejlesztéseit körvonalazza, a másikban pedig bemutatja az első részből ismert kvarián gépész leányzót, aki újfent ügyünk mellé áll (más választása nem nagyon lévén).

Az adeptusok azok, akik leginkább támaszkodnak a biotikus képességekre, így értelemszerűen ők is a legjobbak benne. Rendet vághatnak a csatamezőn anélkül, hogy akár egyetlen pisztolylövést is leadnának. A rendelkezésükre álló erők között olyanokat találunk, mint a Warp, Shockwave, Singularity, Throw és Pull. Cserébe a fegyverek közül csak a Nehéz Pisztolyokat és a Géppisztolyokat képesek használni.

                      

"A Mass Effect 2-höz továbbfejlesztettük a biotikus képességeket. Most már bekanyaríthatjátok őket sarkokba vagy megkerülhettek fedezékeket rejtett ellenfelek eléréséhez. Pontosan meghatározhatjátok egy Throw vagy Pull szögét, hogy ha úgy tetszik lehajíthassatok egy ellenfelet a mélybe. Egy célponton több erő kombinálásával pusztító eredményeket kaphattok." - magyarázta Christina Norman vezető dizájner a videóban.

A képeken látható is, ahogy Shepard először egy Warppal lebegteti az ellent, majd valósággal kilövi a szerencsétlent. "Közelharcban még halálosabb az adeptus mint eddig." - tette hozzá, alátámasztva ezt egy Shockwave-vel, ami az összes ellenfelet tehetetlen lebegésre kárhoztatta hatótávolságán belül. "Az ME2-ben senki nem tudja úgy kézben tartani a csatát mint az Adeptus."

Rátérve Talira, ha még emlékeztek, akkor a fiatal gépészlány a kvariánoknál szokásos kötelező zarándokútján csatlakozott hozzánk, melynek végén valami értékes dologgal kellet visszatérnie a flottához. Tali visszatérte népéhez viszont nem úgy alakult, ahogy kellett volna. Az újbóli találkozáskor már egy lila sálat visel a létfenntartó ruhája felett, a videóból pedig megtudhatjuk, hogy hiába kelt védelmére Shepard, száműzték őt a Flotilláról. Az ok még nem világos, de az eredmény az igen, a lány ismét csatlakozik hozzánk.

                     

Az eddig ismert társaink tehát Thane, Grunt, Subject Zero és Tali. Még 6 hely szabad. A Mass Effect 2 január 22-ére várható PC-re és Xbox 360-ra. A legfrissebb screenshotok megtekintéséhez katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward