Matricaharcosok, előre! - The Missing Ink nyílt alfa

Mindenki kipróbálhatja a The Missing Link ingyenes világépítgetős-megmentős  MMO alfáját.

Matricaharcosok, előre! - The Missing Ink nyílt alfa

A RedBedlam független stúdió által fejlesztett The Missing Ink fantasy MMO nyílt alfába lépett, melyet bárki kipróbálhat, aki regisztrál oldalukon. A játék egyelőre PC-n és Mac-en fut (a kliensnek böngészős és letölthetős változata is létezik), de lesz iOS és Android verzió is hamarosan. A végleges verzió megjelenését 2012 harmadik negyedévére tervezik.

A The Missing Ink világában legendák és tündérmesék kelnek életre, ám valami nincs rendben velük. A hercegnőt megmentő hős lovagnak nyoma veszett, a hercegnő pedig boldogan él nélküle, a szerelmesek, akiket a sors egymásnak szánt nem szeretik egymást, a farkas Piroska helyett az égigérő paszulyt ette meg, és senki sem találja a császár új ruháját. Úgy tűnik valami gonosz erő rejtezik emögött, és a mi feladatunk lesz, hogy rendet tegyünk.

A szörnyek és a játszható karakterek is mókás, matricaszerű 2D-s figurák, akikkel 3D-s környezetben mozoghatunk. Szokás szerint küldetéseket teljesíthetünk, dungeonöket takaríthatunk, és megmenthetjük a világot, ahogy ez az MMO-kban megszokott, ám ezen felül saját virtuális játszóteret is kapunk, ahol szabadon engedhetjük képzeletünket, és felépíthetjük saját kis világunkat.

"Hagyjatok már lógva!" – nyilatkozta Kerry Fraser-Robinson, a RedBedlam igazgatója. "Ja, a sajtöközleményhez kell valami szöveg? – folytatta, majd némiképp konstruktívabban hozzátette: "Ok. Nézzük csak. Mondjátok azt, hogy vicces. Úttörő-jellegű. Innováció párállik minden pixeléből. A művészi tehetség és technikai tudás tárháza. Ja, és ingyenes."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward