Master Reboot - digitális túlvilág

Egy érdekesnek ígérkező indie pszichológiai horror

Master Reboot - digitális túlvilág

A Wales Interactive pszichológiai horror darabja, a Master Reboot stílusosan Halloween idején érkezik Steamre. A játék története egy olyan világban játszódik, ahol az emlékeket el lehet tárolni a digitális "lélek felhőben", ahol az elhunytak újraélhetik életük legboldogabb pillanatait. Ahogy ez várható, valami el fog romlani, és emlékek nélkül sodródva találjuk magunkat ebben a különös digitális túlvilágban, ráadásul a körülöttünk lévő emlékeket gonosz erők megpróbálják rosszá változtatni.

A független fejlesztőket nagyon meghatotta a játékuk iránti érdeklődés, és nagyon örülnek, hogy meglett munkájuk eredménye, a Master Reboot ugyanis egyike volt az idei Indie Games Arcade fénypontjainak az idei Eurogamer Expón.

"Jó volt találkozni a játékosokkal, és nézni, ahogy játszanak, visszajelzéseket kapni és válaszolni a kérdéseikre" - mondta az egyik fejlesztő, Dai Banner. "Ez a rész nagyon fontos, mert olyan játékokat szeretnénk készíteni, amilyet a játékosok szeretnek, és élveznek. Rengeteg embernek tetszett a Master Reboot, ami sokat segített a csapatnak a végső simításokra való koncentrálásban, és abban, hogy olyan jó legyen a játék, amennyire csak tőlünk telik. Elmondhatom, hogy a Master Reboot demójának székei folyamatosan foglaltak voltak a show négy napja során, és az Indie Game Arcade tökéletes platform volt, hogy bemutathassuk a munkánkat."

Ennek eredményeképp a játék lehet, hogy többfajta konzolra is megjelenhet majd. "A Nintendo Europe új termékeket felkutató munkatársai közül ketten is megkeresték a standunkat, hogy játsszanak, és az mondták a játékra, hogy gyönyörű. Ennek kapcsán szóba került a Wii U verzió lehetősége."

A Master Reboot október 29-én jelenik meg Steamen, 11,99 fontos áron, és ez lesz az első olyan játék a platformon, amely teljes walesi nyelvi támogatással érkezik. A darab decemberben a PlayStation Networkön is elérhető lesz majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward