Mass Effect trilógia remake-et fontolgat a BioWare

A BioWare főnöke összegyűjtötte, mi az, amit a rajongók leginkább szeretnének. Ja, és N7 nap van!

Mass Effect trilógia remake-et fontolgat a BioWare

Aaryn Flynn, a BioWare Edmonton és Montreal főnöke pedzegetni kezdte egy lehetséges Mass Effect remake témáját, és a rajongókat is megkérdezte, mit szeretnének látni a széria felújított változatában. Flynn a NeoGAF-ra írt hozzászólásában leírta, mik voltak azok a játékelemek, melyeket a legtöbben kértek.

Az ötletek között legtöbbször az 1080p-s felbontás, a 60fps és a nagyfelbontású textúrák szerepeltek, különösen a legrégebbi rész, a Mass Effect 1 esetében, ezen kívül még a DLC-k játékba való integrálása volt a legfontosabb a rajongók számára. A három rész organikus módon történő összekapcsolása (ne kelljen a részek között importálni az elmentett játékállásokat) is kiemelt helyen szerepelt.

Az egyik rajongó szerint a DLC-k integrálása úgy lenne a legjobb, ha be lennének építve a történetbe a megfelelő helyeken. Flynn hasonló véleményen van a DLC-kkel kapcsolatban, ő is szeretné, ha nem különálló epizódok lennének, hanem észrevétlenül simulnának bele a sztori egészébe.

Volt persze olyan ötlet is, amivel Flynn nem értett egyet, szerinte hiba lenne a Mass Effect 3 harcrendszerét ráhúzni az első részre, egyrészt mert rengeteg munka lenne elkészíteni, másrészt sokan vannak, akik a Mass Effect 1 harcrendszerét jobban szeretik.

A BioWare minden évben november 7-én tartja az N7 napot, amely a Mass Effect ünnepe, ilyenkor a fejlesztők különleges kerekasztal beszélgetést rendeznek, melyet élőben közvetítenek. A ma esti beszélgetés témája a franchise jövője lesz. Flynn elmondta, hogy a trilógia új konzolokra való megjelenésével kapcsolatban egyelőre még nincs bejelentenivalójuk. A ma este 7-kor kezdődő beszélgetést a BioWare Twitch oldalán lehet megtekinteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward