Mass Effect: Pinnacle Station

Már letölthető az Xbox Live Marketplace-ről az új Mass Effect 1 DLC.

Mass Effect: Pinnacle Station

Már letölthető az Xbox Live Marketplace-ről az új Mass Effect 1 DLC.

A címben nevezett Pinnacle Station egy "félreeső helyen lévő szuper titkos űrállomás". A kiegészítő 13 küldetést állít Shepard kapitány elé, ha már megkapta a 'Spectre' kinevezést. Az egész nem lesz túl hosszú, körülbelül 2-3 órával nyújtja meg a játékidőt. A 237 Mb-os plusz tartalom ára  400 Microsoft Pont, és ha minden igaz, akkor 3 plusz achievementet ad hozzá a játékhoz.

A BioWare még korábban ígérgetett valami aréna vagy Harcosok Klubja stílusú adalékot is az első részhez, arról egyelőre még nem érkezett hír. Arról viszont igen, hogy már biztos, hogy egyszerre érkezik Xbox 360-ra és PC-re a Mass Effect 2. Nagy volt a 6 hónapos különbség az első résznél, igaz legalább finomítottak egy kicsit a játékon mire kijött a PC változat. Ebből a második részre tanultak.

"Alapjában véve azt szeretnénk, ha teljesen ugyanazt a játékélményt nyújtanánk mindként platformon, csak különböző irányítással. Mivel ez alkalommal párhuzamosan csináljuk a kettőt, sokkal finomabban be tudjuk állítani a különbségeket, mivel ugyanaz a csapat dolgozik az Xbox és a PC verzión is."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward