Mass Effect hírek (UPDATE)

Demót kap a hamarosan megjelenő PS3-as Mass Effect 2 és megerősítették, hogy minden platformon egyszerre startol a befejező rész.

Mass Effect hírek (UPDATE)

Mint tegnap kiderült, a pár napja bejelentett Mass Effect 3 minden platformon egyszerre fog megjelenni 2011 karácsonya előtt. Ez különösen jó hír a PlayStation tulajoknak, hisz eddig csak ők maradtak ki a jóból, de most nem lesz egy éves csúszás a többi platformhoz képest. Január végén érkezik a második rész PS3-as változata, ami december 22-én, azaz jövő héten már demót is kap, így kiderül milyen szépen sikerült a portolás.

A teljes játék tartalmazni fog egy interaktív képregényt az első játék történéseivel, melyben választásaink befolyásolják a Mass Effect 2 eseményeit. További jó hír, hogy megkapjuk ez összes eddigi letölthető tartalmat (Lair of the Shadow Broker, Project Overlord, Kasumi: Stolen Memory, Blood Dragon Armor), a Cerberus Networkhoz csatlakozáskor pedig megkapjuk a Zaeed és Firewalker tartalmakat is.

Jeff Huston producer kiemelte, hogy minőségileg legalább olyan jó játékot szeretnének piacra dobni, mint az Xbox 360-as verzió, és hogy nem fognak 720p felbontás alá menni a játékkal.

A Playstation 3-as Mass Effect 2 megjelenése 2011. január 21-én várható.

Update: Kiderült, hogy miért fog valószínűleg jobban kinézni a PS3-ra érkező Mass Effect 2, mint az Xbox-os. A PlayStation 3-as játék megkapta a Mass Effect 3 grafikus motorját. A Sony gépére érkező verzió ezen kívül fejlesztett bolygó szkennelési funkciókat és opcionális a saját kontrolleréhez jobban illő irányítási rendszert is kapott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward