Mass Effect aréna DLC

A BioWare bejelentette következő letölthető tartalmát a Mass Effect 1-hez, ami egy Harcosok Klubja stílusú aréna lesz. Kevésbé fókuszál majd a sztorira, inkább egy jó kis régi vágású szerencsejátékos bunyós adalék lesz a játékhoz.

Mass Effect aréna DLC

A BioWare bejelentette következő letölthető tartalmát a Mass Effect 1-hez, ami egy Harcosok Klubja stílusú aréna lesz. Kevésbé fókuszál majd a sztorira, inkább egy jó kis régivágású szerencsejátékos bunyós adalék lesz a játékhoz.

"Volt néhány dolog, amit a Mass Effect 1-ben nem tudtunk megvalósítani részben időhiány miatt, részben pedig azért, mert úgy éreztük nem tudtuk volna rendesen megcsinálni. Ilyen volt az aréna is. Szóval most ezen dolgozunk, ez lesz a következő DLC, és reméljük nagyon különleges lesz." - mondta a BioWare-es Preston Watamaniuk.

"Sokkal több harc orientált, könnyedebb sztorival fűszerezett részt akartunk a játékba rakni." - tette hozzá a projektigazgató Casey Hudson. "Ez alkalommal meglátogathattok egy kellemes kis fight club kaszinó űrállomást..".

A BioWare-től már megszokhattuk ezeket az arénákat, hisz a Star Wars: The Old Republic-ban és a Jade Empire-ben is találkozhattunk velük.

"A Mass Effect, ahogy már korábban is mondtam, egy igazi nagy játszótér. A galaxis hatalmas, csillagok és bolygók milliói várnak arra, hogy felfedezzük őket. Mint fejlesztők, kedvünkre szemezgethetünk és folytathatjuk tetszés szerint sztorit, ahogy a Batarian fajjal is tettük a Bring Down the Sky-ban." - nyilatkozta Ray Muzyka.

Ki tudja, talán még lesz egy-két ME1 kiegészítő a második epizód megjelenése előtt. Azt mindenesetre tudjuk, hogy lehetőségünk lesz majd az első részben készített karakterünket a következő részbe továbbvinni.

A folytatásról annyi derült még ki, hogy egy sokkal sötétebb időszakba lépünk a történet szempontjából. Rengeteg kérdés vetődik fel, mi pedig igyekszünk megtalálni a válaszokat, viszont néha nagyon nehéz lesz megállapítani mi az igazság. Rengeteg csavarra és fordulatra számíthatunk. Technológia, élet, szintetikus élet, intelligencia... mi rejtőzik a szavak mögött, vagyunk elég bátrak, hogy átlépjük a határokat?

A Mass Effect trilógia második epizódja 2010 áprilisára várható több platformon is, a PS3 egyelőre nem tisztázott. Várjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward