Mass Effect 4 kérdőív a rajongóknak

A BioWare a rajongók segítségét kéri Mass Effect 4 felmérésében.

Mass Effect 4 kérdőív a rajongóknak

A BioWare, a Mass Effect széria fejlesztője online kérdőív segítségével próbálja felmérni, hogy mi az, ami leginkább érdekli a rajongókat a folytatásban. A rövidke kérdőívet Michael Gamble producer tette közzé Twitteren, olyan kérdésekre válaszolhatunk benne, hogy mi a fontos számunkra a játékban és mi az, amit a legjobban várunk, legyen az a történet, az új világok felfedezése, a harc, vagy karakterünk alakítgatása. Arra is választ adhatunk, hogy a szintlépés, harci képességeink optimalizálása, vagy a barátainkkal való versengés hoz-e minket inkább lázba. Persze valószínű, hogy a Mass Effect 4 alapjait már régen lefektették (a megjelenés becslések szerint jövő ősszel várható) és a kérdőív valójában csak arra szolgál, hogy a marketingesek felmérjék, hogyan adják el a játék koncepcióját az érdeklődőknek.

Nézzük, mit tudunk eddig a Mass Effect 4-ről! Az első koncepciórajzokat tavaly november 7-én, az N7 napon tették közzé, az idei E3-on pedig már a játékba is belekukkanthattunk egy kicsit (lsd. az alábbi videót). A történet a világűr olyan részén játszódik, amely eddig nem szerepelt a szériában, de bizonyos fajok és elemek ismerősek lesznek majd.

A Dragon Age: Inquisition idén októberben jön ki, utána a BioWare teljes figyelme a Mass Effect 4-re irányulhat. Új információkat várhatóan a hónap végén a San Diego Comic-conon fognak közzétenni egy speciális egyórás Mass Effect panel keretein belül, amelyen a BioWare edmontoni és montreali stúdióinak munkatársai a széria folytatásán végzett munkájukról fognak beszámolni. Az előadáson Carl Boulay főanimátor, Fabrice Condominas és Mike Gamble producerek, Noel Lukasewich vezető grafikus és Jessica Merizan közösségi menedzser lesznek jelen és azokról új lehetőségekről beszélnek majd, melyeket a Mass Effect 4 elkészítése során tártak fel úgy, hogy közben hűek maradnak a széria korábbi részeihez (reméljük az első kettőhöz jobban, mint a legutóbbihoz).

Kapcsolódó híreink:

[link href="https://ipon.hu/hir/mass_effect_4_%E2%80%93_minek_nevezzelek/24074" target="_blank"]

Mass Effect 4 – minek nevezzelek?[/link]

Mass Effect 4 – folytatás legyen vagy előzmény?

Mikor jön a Mass Effect 4?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward