Mass Effect 3: Omega DLC

Ez lesz a legnagyobb, legdrágább és már azt is tudjuk mikor jön... 

Mass Effect 3: Omega DLC

Az új single-player kampány november 27-én jön ki PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, 1200 MS pontért, avagy 15 dollárért. Legalábbis az USA-ban, ami azt valószínűsíti, hogy mi egy nappal később kapjuk meg. A fejlesztők szerint az Omega kétszer akkora lesz, mint az eddigi legnagyobb ME3 DLC. Ha ezt tartalmat tekintve érti, akkor a Leviathanról lehet szó (fizikai méretben ugyanis az Extended Cut volt a legnagyobb, a maga 2 gigájával).

A már kiegészítőnek nevezett új tartalomnak meg is kérik az árát, ez az eddigi legdrágább, ha nem számítjuk az ME2 Cerberus Network belépőkártyáját, ami járt minden egyes újonnan megvásárolt játékhoz.

 A kiegben Aria T'loakkal kell összeállni, hogy visszaszerezzük a kis meteorját a Cerberustól. A sztori a Mass Effect 3: Invasion előzmény képregény után játszódik, melyben a gonosz Petrovsky generális ment és jól elfoglalta a bázist az Illusive Man-nek. Petrovsky benne lesz a DLC-ben is. Az egyik legnagyobb durranás ettől függetlenül az lesz, hogy a trilógiában első alkalommal láthatunk majd a képernyőnkön... *dobpergés*... turian NŐT. Nem vicc, tényleg. Jönnek új ellenfelek is, így a Cerberus Dragoon, amit a héten a multihoz is hozzáadtak.

Aria baba beszáll a partiba is, erről a BioWare Pulse műsorában láthattatok először screenshotot, ha követitek.

Nem mellesleg, az új multiplayer kiegészítő tényleg az eddig leggazdagabb volt tartalom szempontjából, némi kihagyás után sikerült minket is azonnal visszarántania pár körre! A Firebase: Reactor nagyon jópofa lett a reaktor bezárós új lehetőséggel, a meglévő ellenfelek pedig újra érdekessé váltak, köszönhetően az új egységeknek. A kihívások szintén remek adalékok, az ez alapján kapott pontszám már egy lehelletnyit többet mond a csapatunkhoz csatlakozott játékosokról. No meg, ki ne szeretne újabb és újabb trófeákat gyűjteni, és nem csak azért mert ez manapság a trend, hanem mert szórakoztató játék közben figyelni, ahogy pörögnek a pontok. Solo Platinum, valaki?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward