Mass Effect 3 DLC – újabb változások a befejezésben

A jelek arra utalnak, hogy az új Leviathan DLC még több változást hoz a sok vitát kiváltott és azóta kibővített Mass Effect 3 befejezéséhez.

Mass Effect 3 DLC – újabb változások a befejezésben

A Mass Effect 3 Extended Cut DLC-jében található rejtett információk arra utalnak, hogy az újabb DLC, a Leviathan még több változást hoz a játék végén található párbeszédekbe. A Leviathan tulajdonosai extra információkhoz juthatnak majd a Reaperek eredetével kapcsolatban. Az alábbi információk lehetséges spoilereket tartalmaznak, ezért csak azok olvassák, akiknek már elege van az újabb Bioware-féle lenyúlásokból, vagy nem félnek elrontani a meglepéseket. Ezeket az információkat a BioWare fórumának tagjai gyűjtötték össze az ME3 kibővített befejezéséből, ugyanazt a módszert használva, amellyel a Leviathan DLC megjelenését felfedezték még annak hivatalos bejelentése előtt.

A Leviathan DLC a Reaperek eredetével is foglalkozik majd, és egy a Protheanoknál is ősibb fajjal, azokkal a bizonyos leviatánokkal. A játék végén Shepard kérdéseket tehet fel a Star Childnak a leviatánokkal kapcsolatban. A fórumosok megtalálták a Star Child dialógusok teljes listáját, és különböző extra párbeszédeket is, amelyek akkor lesznek hallhatóak, ha letöltjük a leviathan DLC-t. Ezekből a sorokból kiderül, hogy a leviatánok a teremtők, és a Reaperek az ő kérésükre jöttek létre, méghozzá belőlük, hogy létrehozzák a megoldást az univerzum örök problémájára, a szintetikus vs. szerves kérdésre.

A Mass Effect 3-ban eredetileg szerepelt egy küldetés, amelyet a megjelenés előtt kivágtak a játékból, ebben a küldetésben az ME2-ből ismert Omegát kell visszafoglalni a Cerberustól. Az adathalász fórumosok felfedezték, hogy mindez egy újabb DLC-ben szerepelni fog, az eredeti játékban már benne vannak az indító párbeszédek, de aktiválásukhoz egy kiegészítő megléte szükséges. Ezt a tényt megerősíti az is, hogy BioWare már kiadott egy képregényt, amelyben az Omega visszafoglalásának történetét készítik elő, illetve az ezen a héten megjelent Firefight fegyver pakk DLC-ből szerzett adatok is arra utalnak, hogy lesz egy ilyen témájú kiegészítő, azt még nem tudni, hogy ez is a Leviathan része lesz, vagy külön kopasztás tárgyát fogja képezni.

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor még nem léteztek lenyúlós DLC-k, komplett játékokat kaptunk és a történet fontos részeit és szereplőit nem darabonként árulták?

Kapcsolódó cikkünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward