Mass Effect 3 defekt

Karakter importálási probléma a Mass Effect 3-ban, a BioWare már dolgozik a hibán.

Mass Effect 3 defekt

Angol játékosok fedezték fel a hibát: a Mass Effect 3 nem kompatibilis az ME1 szerkesztőjével készült arcokkal. A BioWare már dolgozik a probléma megoldásán.

A hibát az okozza, hogy az ME2 a nyers ME1 adatokat használja a karakterek importálásakor, míg az ME3 az ME2 által generált arc kódokat használja. Az ME2 nem generál pontos kódot, amikor ME1 arcot importál, így amikor az ME3 beolvas egy ME2 játékmentést, nem talál korrekt arc kódot.

Chris Priestly, a közösségi koordinátor a BioWare fórumán jelezte, hogy már dolgoznak a hiba megoldásán. "Tudunk róla, hogy bizonyos játékosoknál problémás a karakterek arcának beimportálása a Mass Effect 1-ből vagy a Mass Effect 2-ből a Mass Effect 3-ba. A probléma valószínűleg abból eredeztethető, ahogyan az első részből a másodikba való importálásnál az arcok detektálva voltak. Már keressük a legjobb megoldást az érintett játékosok számára."

Priestly a PC-s játékosoknak addig is azt ajánlotta, hogy rövidtávú megoldásként használják azt a rajongók által készített eszközt, amely az ME1 Shepard arcából korrekt ME2 kódot generál.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward