Mass Effect 3 – az utolsó DLC

Mass Effect 3 – az utolsó DLC

Megérkezett a BioWare új előzetese a Mass Effect 3 legújabb, és egyben legutolsó kiegészítőjéről, amely Európában ma jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra , és holnap pedig PlayStation 3-ra.

A DLC története a végső küldetés előtt játszódik, amikor is Shepard kivesz egy kis szabit, hogy kipihenhesse magát (biztos már sejti, hogy a befejezés nagyon fárasztó lesz). Számos régi ismerős is feltűnik a Mass Effect 1-ből és a 2-ből, találkozhatunk kedvesünkkel is, lesz egy teljesen új felfedezendő terület küldetésekkel, és lesznek mini játékok is. A mellékszereplők között ott lesz Wrex, Jack, Zaeed és Samara is, Thane fia, Kolyat és feltűnik, Miranda pedig új, szexi (vagy inkább még szexibb) ruhát kap, szóval a BioWare szépen kiszolgálja a rajongóik igényeit – vagy amiről azt gondolja, hogy az a rajongók igénye.

"Az utolsó Mass Effect előzetes... sokkal nagyobb érzelmi hatást gyakorolt rám, mint ahogy gondoltam volna" – írta Chase Boyajian a BioWare művésze Twitteren. "Azt ajánlom mindenkinek, hogy játssza végig a DLC-t egészen a végéig, amikor az előzetesben is hallható utolsó dal szól. Könnyfakasztó."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward