Mass Effect 2 infóbomba

A BioWare lerántotta a leplet néhány új karakterről, helyszínről, fegyverről és sztori elemről egy OXM magazinbeli preview keretében. Legalább a játék egy részében újra Shepard szerepébe bújhatunk, aki ez úttal még karakteresebb és erősebb személyiség lesz, mint az első részben.

Mass Effect 2 infóbomba

A BioWare lerántotta a leplet néhány új karakterről, helyszínről, fegyverről és sztori elemről egy OXM magazinbeli preview keretében. Legalább a játék egy részében újra Shepard szerepébe bújhatunk, aki ezúttal még karakteresebb és erősebb személyiség lesz, mint az első részben.

Csapatunkba felvehetünk egy újabb segítőtársat, Thane-t, a bérgyilkost, aki egy screenshoton már fel is bukkant, miközben épp hátulról eltöri a nyakát valakinek. Az első részből megismert hősök nagy része is visszaköszön a folytatásban, mint például Joker (Seth Green), a zseniális pilótánk. Visszatérve az újakra, feltűnik majd egy krogan, Grunt és egy szívós szalarián tudós is. Megismerhetünk egy teljesen új fajt, a Drelleket.

Szót ejtettek 3 új helyszínről, az egyik egy hatalmas anti-Citadella, az univerzum kevésbé jó indulatú alakjainak. Ott lesz még a Cerberus anyahajó, amin szintén lesz mit felfedezni, és egy Asari bolygó, az Illium, ami szépen be van építve, kicsit hasonlít a Coruscantra a Star Warsból. Nagy a valószínűsége, hogy ez utóbbi bolygót láthattuk a GDC-n megjelent in-game bemutatóban.

                           

Fegyver fronton is számíthatunk néhány újdonságra, lesz olyan amivel egyszerűen szertefoszlathatjuk ellenlábasainkat, és olyan, amivel felrobbanthatunk egy egész szobát. Átalakították a bolygó felszíneken használatos cirkálónkat is, a Mékót, csak úgy mint a lifteket.

Lesz jó néhány speciális befejezés a Renegát és a Paragon életutat követőknek is. A magazin részletesen kitér arra is, hogy miket hoz majd a BioWare az E3-ra. Új infókat Shepardról, aki mint kiderült nem halott, bemutatja a tranzit rendszert, és az új főszereplőt és szereplőket, akik csatlakoznak hozzá legújabb suicid világmegmentő akciónkon. Hallhatunk még az utolsó Mass Effect 1 kiegészítőről is, ami egy Harcosok Klubja stílusú arénát hoz majd be (már az utolsó simításokat végzik rajta). Az E3 jövő héten kezdődik, a helyszín Los Angeles. Kiváncsian várjuk!

                         

A Mass Effect 2 valamikor a jövő év elején jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward