Márciusban jön Dark Souls 2

A Dark Souls 2 márciusban jön PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is

Márciusban jön Dark Souls 2

A From Software a Tokyo Game Shown jelentette be, hogy a Dark Souls 2 március 14-én fog megjelenni Európában PS3-ra és Xbox 360-ra, és ezután már nem kell sokat várni a PC-s verzióra.

Yui Tanimura, a játék rendezője azzal magyarázta a PC-s verzió késését, hogy még dolgoznak az opciókon, melyek segítségével a PC-s játékosok gépüknek megfelelően beállíthatják a játékot. A céljuk az, hogy a PC-s és a konzolos verziókat, amennyiben ez lehetséges, nagyjából egy időben adják ki. A PC-s változatra egyelőre márciust mondanak.

Az eredeti Dark Souls PC-s változatára sokat kellett várni, ráadásul a Prepare to Die kiadás alacsony felbontású textúrákat használt, melyet a rajongók azonban hamar kijavítottak. Tanimura szerint a Dark Souls 2-nél nem lesznek ilyen problémák.

"Az első Dark Soulsnál a fejlesztőcsapat előbb kezdett dolgozni a konzolos verzión és csak aztán a PC-sen, ezért kevesebb lehetőség állt rendelkezésükre, hogy ez utóbbit rendesen optimalizálják felbontás és egyebek szempontjából. A Dark Souls 2-nél a csapat egyszerre dolgozik a konzolos és PC-s verziókon, így a megjelenéskor nem lesznek problémák az optimalizálással."

Tanimura nem zárta ki, hogy a játék később PS4-re és Xbox One-ra is megjelenjen. "Csak a jelenlegi konzolos és a PC-s verzió hivatalos, és még döntenünk kell majd a következő generációs konzolokról. Alkotóként nagyon érdekelnek a következő generációs konzolok, és szeretnék játékokat készíteni PS4-re és Xbox One-ra."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward