Márciusban indul a magyar PS Store!

Hát ezt is megértük, március 2-án, pénteken elindul a magyar PlayStation Network-ön is a Store.

Márciusban indul a magyar PS Store!

Fél évtizede már annak, hogy lehet itthon PlayStation 3-at kapni, és azóta működik is az ingyenes PlayStation Network, de magyar bolttal eddig nem rendelkezett, így aki PSN-es demókat, filmeket, játékokat, stb. szeretett volna letölteni, az kénytelen volt regisztrálni egy külföldi fiókot is. Bő két hét múlva, március 2-án azonban rendeződik a helyzet, ha elindítjuk a boltot egy magyar accon, akkor nem a szokásos: ebben a régióban nem elérhető a szolgáltatás felirat fogad majd minket.

A hivatalos közlemény szerint nem lesz hiány semmiben: itt is elérhetőek lesznek az időszakos akciók, elő lehet majd fizetni a teljes értékű PlayStation Plus szolgáltatásra (havonta ingyenes játékok, további akciók, extra szolgáltatások, stb.), és még a PS One és Mini játékok is a kínálat részét képezik majd. A PS1-es klasszikusok kínálata eléggé változó régiónként, kíváncsiak vagyunk nekünk mi jut.

Vásárolni szokás szerint kétféleképpen lehet majd: bankkártyával és PlayStation Network-ös feltöltőkártyával. Utóbbi a starttól lesz kapható, 6000 forintos kiszerelésben. Ha valaki még nem használt volna ilyet, ez egy olyan pre-paid kártya, mint amit a mobiltelefonoknál megszokhattunk. A névértékének megfelelő összeg felkerül aktiválás után a fiókunkra.

Egyéb információ egyelőre nem tudható a magyar PS Store-ról, de mivel közel az indulási időpont, ezért valószínűleg nemsokára okosabbak leszünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward