Március végi videó egyveleg

A héten sem unatkoztak a  játék kiadók, jó pár érdekes trailer megjelent. Bemutatjuk a Dungeon Siege 3, a Darkness II, az SWTOR, az NFS Shift és az EVE Online új videóit.

Március végi videó egyveleg

Dungeon Siege 3 - Katarina Trailer

A játékot az Obsidian Entertainment fejleszti és a Square Enix jelenteti meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re 2011 május 31-én. Most egy új karaktert ismerhettek meg

 

Darkness II Developer Diary

Két nappal ezelőtt a Darkness második részét fejlesztő Digital Extremes csapata is megszólalt, és közzétették első fejlesztői videójukat. A játékot a 2K Games adja ki, megjelenés 2011 őszén várható.

 

 

Star Wars The Old Republic: Jedi Knight Armor Progression Trailer

Az idén megjelenő SWTOR készítői ezúttal a Jedi karakterosztály fejlődését mutatták be egy videóban, ahol látható, hogy ahogy karakterünk fejlődik, úgy fejlődik felszerelése és egyre klasszabb cuccokban kaszabolhatjuk az ellenfeleket.

 

 

Need for Speed Shift Launch Trailer

A most megjelenő NFS Shift 2 is kapott egy új trailert, az alábbi videón megtakinthetitek ezt és a Dangerous Corners nevű kisfilmet is.

 

 

EVE Online Future Vision

Végül de nem utolsó sorban a CCP Games közzétett egy az EVE Online jövőjét vázoló kisfilmet, ami bemutatja, hogy a karakterek sokkal kidolgozottabbak lesznek, kapcsolat lesz az EVE Online űrharcai és a fejlesztés alatt álló Dust 514 kódnevű FPS földi harcai között. A bemutatón háromszor kellett lejátszani a filmet mert a rajongók a lelkesedéstől nem hagyták szóhoz jutni Hilmar Veigar Pétursson-t a CCP igazgatóját.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward