Maradnak a Wipeout online szerverek

A fejlesztők bezárnak, de a szerverek maradnak, a futurisztikus versenyjáték túléli a Studio Liverpoolt.

Maradnak a Wipeout online szerverek

A Wipeoutot fejlesztő cég, a Studio Liverpool múlt hónapban történt bezárása sokak aggodalmát felkeltette, félő volt, hogy a veterán stúdióval együtt a futurisztikus versenysorozat is eltűnik a süllyesztőben. Szerencsére nem ez a helyzet. A játék hivatalos Twitterés Facebook oldalán is feltűnt egy új grafika a játékhoz, a "We. Are. Alive." azaz "Életben. Vagyunk." üzenettel egyetemben. Egy későbbi Facebookos üzenet megerősíti, hogy a Wipeout online szerverei aktívak maradnak, de a sorozat esetleges folytatásával kapcsolatban sajnos nem közöl információt.

A közösséghez írt üzenet így szól: "Ahogy bizonyára tudjátok a Studio Liverpool 2012 augusztus 22-én bezárta kapuit. Igen szomorú nap volt ez, egy felejthetetlen korszak vége. Amíg a Wipeout jövőjével kapcsolatos hírekre várunk, az online játékot továbbra is támogatjuk, lesz sok közösségi esemény, és ajándékosztásra is számíthattok. A Wipeout szeretete tovább él – együtt erősebbek vagyunk, és együtt életben fogjuk tartani a Wipeoutot."

A Wipeout védjegyért felelős ügynökség, a The Designers Republic a jövő hónapban vásárt rendez, amelyen a Studio Liverpool sorozatáról is lesznek képek, rendezvényeket megjárt dekorációk és egyéb relikviák.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward