Shop menü

MÁR NEM AZ EREDETI ALKOTÓK DOLGOZNAK AZ ÉLŐSZEREPLŐS AVATAR SOROZATON

Török Roland
Török Roland
Már nem az eredeti alkotók dolgoznak az élőszereplős Avatar sorozaton

A Netflix élőszereplős anime adaptációk az esetek többségében sajnos nem sikerültek jól. Sőt, valójában olyan rossz híre van e-téren a streaming szolgáltatónak, hogy a Netflix adaptation Google képkeresésre oldalakon keresztül csak az ezzel kapcsolatos mémek foglalnak helyet.

Éppen ezért volt megnyugtató az a tudat, hogy Az utolsó léghajlító eredeti alkotói, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko részt vettek az élőszereplős Netflix sorozat munkálataiban, így biztosítva volt, hogy a valaha készült egyik legnagyszerűbb animációs sorozat munkálatai jó irányban maradjanak.

Ők viszont most úgy döntöttek, hogy elhagyják a produkciót, mivel úgy látják, hogy túl sok kreatív nézeteltérés volt a Netflix-szel. DiMartino elmondása szerint a 2018-as projekt kezdete óta próbált alkalmazkodni a szituációhoz, ahogyan az egy légi nomádhoz illik, de tudni kell mikor kell elvágni a kötelékeket. Kényelmetlenül érezte magát a szituációban és szüksége van arra a kreatív szabadságra, amit most nem kaphatott meg, így profi karrierjének legnehezebb döntését hozta meg azzal, hogy távozik.

Konietzko szintén hasonló gondolatokat osztott meg Instagramon a távozással kapcsolatban. Ő részéről kiemelte, hogy mindketten együttműködésre törekvő egyének és csapatjátékosok. Nem ragaszkodnak ahhoz, hogy csak az ő ötleteik valósulhatnak meg, ha azok az Avatar univerzumon belül maradnak, így nem önzőségük miatt távoztak.

Mindkét alkotó leszögezte, hogy ettől függetlenül megvan a lehetőség arra, hogy a sorozat jó legyen, de ezt már nélkülük kell elérniük.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére