Már készül a Drakensang folytatása

A dtp bejelentette, hogy már készül is a folytatása az utóbbi idők egyik legsikeresebb német rpg-jének, a Drakensang-nak. Nálunk egyelőre még meg sem jelent, de ha a hazaiak ennyire oda voltak érte, akkor talán érdemes rá odafigyelni. Amint kiadják az angol verziót, itt az iPonon is nagyító alá vesszük a játékot.

Már készül a Drakensang folytatása

A dtp bejelentette, hogy már készül is a folytatása az utóbbi idők egyik legsikeresebb német rpg-jének, a Drakensang-nak. Nálunk egyelőre még nem nagyon kapható, de ha a hazaiak ennyire oda voltak érte, akkor talán érdemes rá odafigyelni. Ahogy lehetőségünk nyílik rá mi is ránézünk mit szeretnek benne ennyire..

Az új rész címe Drakensang: The River of Time lesz, ami az eredeti játék, a The Dark Eye előzménye lesz.

"A Drakensang és az RPG rajongói pontosan azt kapják amit akarnak: Egy új történetet abban a világban amit már minden bizonnyal a szívükbe zártak. Lesz majd számos innováció is az első részhez képest a már jól bevált elemek mellett". - írja az egyik fejlesztő.

Új adalékot kapunk tehát a történethez, amiről mi még szinte semmit nem tudunk, de már nagyon izgulunk, hogy milyen lehet (ahhoz nem izgulunk eléggé, hogy megtanuljunk németül, de a nagy vizen túl ma jelent meg). Abban viszont biztosak vagyunk, hogy kidolgozott, precíz RPG rendszert kapunk majd a német fejlesztőktől. Várjuk a hazai megjelenést!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward