Már a Fallout 4 a legnépszerűbb játék a Steamen

Nem tartott sokáig, és máris az élre ugrott a Fallout 4. De ezen kívül is akadnak még érdekességek.

Már a Fallout 4 a legnépszerűbb játék a Steamen

A tegnapi aprókban írtunk róla, hogy a Fallout 4 a második helyre érkezett meg a Steam népszerűségi listáján, közvetlenül a Dota 2 mögé, és megdöntve a Grand Theft Auto V eredményeit is. Nem kellett sokat várni arra, hogy a Fallout 4 az első helyre ugorjon: az amerikai megjelenést követően, miután az ottani játékosok hazaértek a munkából, a Bethesda terméke megszerezte az első helyet: ezt játszották egyszerre a legtöbben, és a napi rekordot is elvitte. Nem gyakori esemény, hogy egy külsős játék le tudja taszítani a dobogó tetejéről a Valve saját anyagait, a Dota 2-t és a Counter-Strike: Global Offensive-et.

Részletes a karakterkészítő

Sokan dicsérik a Fallout 4 karakterkészítőjét, amivel viszonylag egyszerűen készíthetünk teljesen egyedi arcokat. A 8-BIT Bastard néven futó YouTube-csatorna el is kezdett kísérletezgetni, és egy videóban mutatják meg, milyen karaktereket sikerült elkészíteniük más játékokból: van itt GTA, Tomb Raider, Red Dead Redemption, de még Walter White is a Breaking Badből, meg bónusznak Will Smith.

Ezer nevet képes kimondani a játék robotja

A Fallout 4 aranyos házi robotja, Codsworth név szerint tudja szólítani a játékos karakterét. Ehhez azonban az kell, hogy a nevünk benne legyen abban az ezres listában, amihez a Bethesda rögzített szinkront.

A készítők természetesen igyekeztek a várhatóan legnépszerűbb nevekhez hangot felvenni. A teljes listát azonban hivatalosan nem hozták nyilvánosságra. Szerencsére semmi gond, ugyanis a Reddit szorgalmas adatbányászai meglelték nekünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward