Man vs Machine

A MuchDifferent világrekord döntési kísérlete: a legtöbb játékos egyszerre egy FPS csatatéren. Cél az 1000 fő.

Man vs Machine

A MuchDifferent svéd non-profit csapat olyan újfajta szervertechnológiát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy egy FPS-ben a megszokottnál jóval nagyobb mennyiségű játékos mérkőzhessen meg egymással. A jelenlegi világrekordot a Planetside tartja egy zónán belül 399 fővel, a svéd csapat ezt kívánja vasárnap megdönteni a Man vs Machine című egyedülálló esemény keretében, melynek célja az 1000 fő elérése egy csatatéren belül.

Január 29-én 16.00-kor némi szerencsével mi is részt vehetünk ezen a különleges eseményen. A játékosokat a beérkezés sorrendjében fogják beengedni. Aki mindenképp szeretne helyet biztosítani magának, az előre jelentkezhet és vásárolhat jegyet az eseményre, az ebből a pénzből befolyt összeget jótékony célokra fordítják.

Maga a játék teljesen ingyenes, de csak az esemény idején lesz játszható. Mivel böngészőben fut, külön klienst nem kell letöltenünk hozzá, csak a Unity Web Player plugint szükséges installálnunk. Részletes ismertetőt a MuchDifferent honlapján találhattok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward