Májusban jön az UFC Undisputed

A THQ volt olyan kedves és megosztotta velünk az UFC Undisputed megjelenési dátumát, ami 2010. május 28-a lesz. A megerősítés ellenére még mindig alig tudunk valamit a játékról magáról, reméljük ezt hamarosan orvosolják.

Májusban jön az UFC Undisputed

A THQ volt olyan kedves és megosztotta velünk az UFC Undisputed megjelenési dátumát, ami 2010. május 28-a lesz. A megerősítés ellenére még mindig alig tudunk valamit a játékról magáról, reméljük hamarosan csepegtetnek némi információt.

A bemutatkozó teaser trailer sem volt túl informatív, de legalább hangulatos, az tény. Aki még nem látta volna, egy rakás izzadt, brutális kinézetű bunyós megmondja a tutit, hogy mi kell ahhoz, hogy igazi harcos váljék belőlünk. A végén kapunk néhány másodperc gameplay-t, reméljük, a megjelenésig még kiadnak néhány erre fókuszáló trailert is.

A lényeg persze az lenne, hogy megtudjuk miket változtattak és fejlesztettek tovább az előző részhez képest. A sorozat mindenképpen figyelemre méltónak mondható, bemutatkozása erős alapot adott a folytatásnak PS3-on és Xbox 360-on egyaránt (+PSP-n).

            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward