Májusban bezár a Dust 514

Az EVE Online testvérjátéka május után lekapcsol, de a helyére majd valamikor jön egy új FPS.

Májusban bezár a Dust 514

A három éve kizárólag PlayStation 3-ra megjelent Dust 514 idén május végén bezárja kapuit. A játékot annak idején az EVE Online kistestvéreként nagy reményekkel indította el a CCP, de nem igazán talált széles rajongói táborra, még annak ellenére sem, hogy ténylegesen számos kapcsolattal rendelkezett az EVE Online-nal.

Egy viszonylag kicsi, de elkötelezett rajongói táborral azért rendelkezik a játék, ők valószínűleg szomorúan veszik tudomásul, hogy a tervezett 1.3-as patch-et törölték a fejlesztők, és ugyan május 30-ig még gond nélkül játszhatunk, utána bezárnak a szerverek. Ezek mellett a megvásárolható holmikat is levették a rendszerből, aki azonban még rendelkezik a valós pénzen megveheti in-game kredittel, az aurummal, az továbbra is vásárolhat, ha akar.

A CCP szerint a Dust 514 a PS3-on elérhető egyik legjobb free-to-play játék volt, és rengeteg tapasztalatot szereztek vele. Ez pedig nem fog kárba menni, ugyanis már be is jelentették, hogy egy teljesen új FPS-en dolgoznak Sanghajban, ami először csak PC-re fog megjelenni és az Unreal Engine 4-re épül. Erről a 2016-os EVE Fanfest alkalmával tudhatunk majd meg először részleteket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward