Május huszadikán mutatkozhat be a Surface Mini

Az eseményre szóló meghívókat már kiküldék – pont emiatt került újra napirendre a Surface Mini téma.

Május huszadikán mutatkozhat be a Surface Mini

A legfrissebb információk alapján jó eséllyel már csak két hetet kell várni a Microsoft legkisebb és legmegfizethetőbb táblájának érkezésére, ami a dolgok jelenlegi állása szerint a Surface Mini nevet kaphatja.

A The Verge beszámolója szerint a Microsoft a napokban küldött ki meghívókat a média képviselőinek, egy május 20-ai rendezvényre. A meghívó tartalmaz egy üzenetet, ami szabad fordításban ezt jelenti: "Csatlakozz hozzánk egy kis összejövetelre". A mondat többek szerint is arra utalhat, hogy a Microsoft végre leleplezi a várva várt Surface Mini táblát, amellyel kapcsolatban tavaly szeptemberben röppentek fel az első pletykák. Akkoriban a ZDNet neves munkatársa, Mary Jo Foley, aki általában remekül képben van a Microsofttal kapcsolatos témakörökben, azt állította, hogy a Surface Mini 2014 tavaszán jelenhet meg, a legújabb Windows Update-tel. A Microsoft Windows 8.1 Update 1 már közel egy hónappal ezelőtt befutott, így az új Windows már az 1 GB-nyi rendszermemóriával és 16 GB-nyi tárhellyel ellátott mobileszközökön is elketyeg (azért szerencsére ilyen még nem nagyon van).

Az előző hónap folyamán az Amazon virtuális hasábjain már feltűnt néhány kiegészítő, amelyek kifejezetten a Surface Minihez készültek. A kiegészítőknél akkoriban azt írták, hogy május 18-tól kezdve lesznek raktáron, vagyis az említett microsoftos esemény előtt két nappal már elvileg megvásárolhatóak lesznek.

Egy régebbi CNet News beszámoló alapján a The Verge munkatársai úgy gondolják, hogy a Surface Mini 4:3-as képarányú kijelzőt kaphat, ami 1400 x 1050 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A repertoárban még 3G és 4G támogatás is jelen lehet opcionálisan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward