Magyarországon menetelnek a rómaiak!

Az új, meglehetősen drágának tetsző Xbox One reklám egyik jelenetében a Ryse légiósai vonulnak át a Piarista közön.

Magyarországon menetelnek a rómaiak!

Az Xbox One november 22-én jelenik meg (ha nem is nálunk), szóval elérkezett az idő, hogy komolyabban begyújtsák a marketing motorokat. Az új Xbox One reklámban több híresség is megfordul és persze a legnagyobb játékok is, amiket a platformra várunk. Ott van a Respawn féle Titanfall, a FIFA 14-es részt a Liverpool csapatkapitánya Steven Gerrard dobja fel, a Star Trek-es filmrajongó csajt Zachary Quinto, vagyis Spock veszi le a lábáról, kapunk zombikat is a Dead Rising 3 képében, végül pedig római légiósokat itthoni pályán (Ryse).

Ugyan a meghívás nem kimondottan nekünk Magyaroknak szól, hisz a konzol még sehol sem lesz nálunk novemberben, de azért vicces látni Budapestet egy kis CGI-vel megdobva.

A The Guardian becslései szerint a Microsoft legalább 100 millió dollárt költ majd el az Xbox One marketingjére a start környékén. Jegyezzük meg, hogy egyik korábbi gépnél se nyomott bele ennyit a témába. A videó alá beraktunk nektek két fotót, hátha nem jártok minden nap a Ferenciek tere felé...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward