Magasan veri az iPad-et az nVidia táblája

Egy referencia-táblával szemléltette szerdán az nVidia a kétmagos Tegra 250 lapkakészlete képességeit. A táblát a Foxconn tervezte, és mint mondták, "egy nemzedékkel az iPad előtt jár".

Magasan veri az iPad-et az nVidia táblája

Egy referencia-táblával szemléltette szerdán az nVidia a kétmagos Tegra 250 lapkakészlete képességeit. A táblát a Foxconn tervezte, és mint mondták, "egy generációval az iPad előtt jár".

Ezt a kijelentést pedig arra alapozták, hogy gyakorlatilag minden hardvere fejlettebb és jobb az Apple táblájánál; ugyan ez is csak 1 GHz-en ketyeg, viszont már újabb, ARM Cortex-A9-es architektúrát használ, ami elvben 25%-kal erősebb az iPad A8-asánál.

Memóriából 1 GB-tal szerelték fel, ami négyszerese az iPad memóriájának. Képernyőjét és méretét tekintve annál valamivel kisebb - 8,9 hüvelykes -, de még így is találtak helyet benne egy elülső kamerának és két USB-portnak.

Operációs rendszerként természetesen Androidot használ; hogy pontosan milyen verziót, az nem derült ki, de feltehetőleg 2-es, vagy újabb, tekintve, hogy kapacitív, többérintéses képernyője van.

A Tegra2-vel szerelt táblák dömpingjére pár hónap múlva lehet számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward