Maga Riddick jelentette be az új játékot

Riddick, vagyis maga Vin Diesel jelentette be a Chronicles of Riddick (játék)sorozat harmadik epizódját.

Maga Riddick jelentette be az új játékot

Riddick, vagyis maga Vin Diesel jelentette be a Chronicles of Riddick (játék)sorozat harmadik epizódját. Az egyelőre alcím nélküli folytatást a Starbreeze tagjai csinálják, akik a 2004-es elődért, vagyis az Escape from Butcher Bay-ért felelnek. Ez a játék egy teljesen különálló sztorival bővítette ki a mozivászonról ismert szériát.

Diesel saját csapata, vagyis a Tigon Studios is benne van a projektben, jelentette a Screencrush.

"Az elkötelezett gamer cimboráim azt akarják, hogy a Tigon elhozza nekik a következő fejezetet a Riddick játékban" - magyarázta Diesel. "Idén, az elmúlt néhány hónapban fogtuk és összeszedtük a srácokat a Starbreeze csapatból, akik az Escape from Butcher Bay-t is csinálták, hogy rakjanak össze egy harmadik játékot."

Magyarán szólva ebből a projektből még valószínűleg jó darabig nem látunk semmit, mert még csak a pre-produkciós fázis elején tarthatnak. Annyit tudunk, hogy az alapkoncepció inkább egy MMO játékra hasonlít, amiben a játékosok zsoldosokat alakíthatnának, legalábbis ezt nyilatkozta Diesel az IGN-nek.

Platformok és megjelenési dátum természetesen nincs, de szerintünk még azt sem tudják biztosan, hogy mit akarnak. Ez abból a szempontból jó hír, hogy nem egy vacak, mozifilmet kísérő, összecsapott játékot akarnak elénk tolni (a legújabb mozi elszenvedése után ennek örülünk, talán a játék megjelenésére sikerül törölni azt az emlékezetünkből).

Ha nosztalgiázni támadt kedvetek, akkor nézzétek meg a régi jó Butcher Bay trailerét:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward