LOTRO konzol verziós tervek

A GameDaily-n felbukkanó felméréssel kapcsolatos információk megerősíteni látszanak, hogy a Turbine-nál már javában folyik a munka a Lord of the Rings Online Xbox 360-as verzióján. A játéknál mind a mikro-tranzakciós, mind a havidíjas fizetési modell is szóba jöhet.

LOTRO konzol verziós tervek

A GameDaily-n felbukkanó felméréssel kapcsolatos információk megerősíteni látszanak, hogy a Turbine-nál már javában folyik a munka a Lord of the Rings Online Xbox 360-as verzióján. A játéknál mind a mikro-tranzakciós, mind a havidíjas fizetési modell is szóba jöhet.

Ami az igazán nagy meglepetés, az az, hogy a konzol verzióban úgy néz ki, hogy behozzák a sötét oldal szereplőit, mint komoly játszható karaktereket. A PC-s verzióban ugyanis csak 'Monster Play' mód keretében próbálhattuk ki milyen is lenne egy Ork, Pók vagy Warg bőrébe bújni. Ez a játékmód pedig mint tudjuk a PVP-ről szól egy szeparált térképen, az Ettenmoors-on. Xbox 360-on tehát megnyílik előttünk a lehetőség, hogy Szauron akaratát szolgáljuk.

A játékban így 8 játszható faj lesz majd, az eddigi 4 helyett, akik ugye az emberek, a tündék, a félszerzetek és a törpék. (Az újakat még nem részletezték, de nem nehéz tippelni.)

"Harcoljatok Középfölde Szabad Népeiért a Sötét Úr seregei ellen, vagy szolgáljátok Szauront és segítsetek elérni célját, hogy megszerezze az Egy Gyűrűt!" - olvasható a leírásban. "Játssz a 8 faj bármelyikével és indítsd el a saját kalandod J.R.R. Tolkien világában. 2 epikus történet keretében előtted a lehetőség, hogy segítsd a Szövetséget vagy szolgáld a Sötét Urat! Több mint 600 küldetés vár, hogy elmerülj a jó és gonosz küzdelmében, a választás a tiéd." Eldicsekedtek még azzal is, hogy ez lesz a valaha volt legnagyobb virtuális világ, amely konzolon feltűnt. Eddig nem hangzik rosszul a dolog, az igaz, kíváncsian várjuk tehát.

Akit érdekel a játék annak mindenképp érdemes tehát átrágni magát a felmérésen és szavazni mind a fizetési feltételek ügyében (12,99 dolláros havidíj?), mind pedig a játékfunkciókkal kapcsolatosan. A mikro-tranzakciós verzióban olyan dolgokat lehetne majd venni, mint arany (az ottani pénz), kosztümök (ami nem minősül felszerelésnek, csak dekoratív ruha), felszerelés, házi kedvencek, expanziós pakkok (pl.:Mines of Moria), régió térképek, közlekedés, henchmen-ek (segítőtársak, egy újabb lehetőség, ami nincs a PC verzióban), PVP térképek és új karakter kasztok és fajok.

A Turbine már korábban említette, hogy készülőben van az egyik játékának konzolos verziója, de nem árulta el melyik az, csak tippelni lehetett, hogy a LOTRO. Nos, ezt máig nem erősítették meg hivatalosan, de lassan talán már elérkezettnek mondhatjuk az időt. Tény, hogy nagy a titkolózás a játék körül, és Alan Maki vezető dizájner is rejteget még valamit a Frodómintás tarsolyában... :) (Reméljük, hogy valamit a PC-s tábornak!)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward