Lotr Conquest: Arwen, a kommandós

Úgy tűnik a Pandemic-nek már semmi sem szent, kb. 9,6 euróért még rátehetünk egy a lapáttal az ork mágusokra. Új "hősök" és terképek letölthetők a játékhoz az Xbox Live-ról vagy a PS Store-ról.

Lotr Conquest: Arwen, a kommandós

Úgy tűnik a Pandemic-nek már semmi sem szent, kb. 9,6 euróért még rátehetünk egy a lapáttal az ork mágusokra. Új "hősök" és terképek tölthetőek le a LotR: Conquesthez az Xbox Live-ról vagy a PS Store-ból.

A három új hős nem más mint Arwen, Boromir és a sötét oldalon Gothmog, avagy Peter Jackson kedvenc "Elefántember orkja". Konkrétan ő az ork parancsnok, aki a harmadik részben a Pelennori csatában irányítja a sötét erők seregeit (és nem a Szilmarilokból ismert Gothmog, a Balrogok Lordja, ő kicsit eltápolt lenne ide).

Mindhárom karakter a Warrior alapkasztból lett származtatva, ám természetesen rendelkeznek néhány speciális képességgel. Kezdjük mindjárt Arwennel. Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy ott a bájos tünde szépségnek némi varrogatáson kívül nem sok szerep jutott, ám a filmben, hogy Liv Tylernek ne csak kézimunkázni kelljen, kicsit megtoldták a feladatait. Először is kedvenc hobbitunk, Frodo és csapata üdvözlésére ő lovagolt ki Glorfindel barátunk helyett, illetve Elrond és Gandalf látványos folyóidézését is átírták az ő hőstetteinek listájára. Mindez még nagyjából emészthető volt a moziban, no de itt kész kis Xéna lett az elfek Esthajnal csillagából.

Arwen jégkarmokat képes idézni, melyet kombózva forgószelet is létrehozhat, visszaverve az ellene irányuló lövedékeket. Természetesen nem hiányzik a repertoárból a vízidézés sem, ami mellett még jeges csapdákat is tud állítani ellenfeleinek, hogy azok jól elcsússzanak rajta.

Boromir kemény legény, neki elég néhány pofon és rúgás a kürtje mellett. Gondor legendás kürtjét megfújva pedig rövid időre elkábítja ellenfeleit (stun) és buffolja szövetségeseit.

Gothmog sziklaomlást tud előidézni, valamint mérgezett dobófejszékkel szerelték még fel, mellyel alaposan lelassíthatja áldozatát.

A két új térkép egyike Amon Hen, ahol Boromir megpróbálta elvenni a Gyűrűt és feloszlott a Szövetség. Itt Conquest, Capture the Ring és Team Deathmatch módok vannak a terítéken. A rosszakat Gothmog és Lurtz képviseli, a jó hősöket pedig Boromir és Arwen (hogy kerül ide? Áh, mindegy..).

A másik térkép visszavisz minket a Másodkorba (eddig jó!), abba a monumentális háborúba, melynek végén Isildur levágja a Gyűrűt Sauron ujjáról. Ez a hosszú-hosszú háború több fronton is zajlott, a mi térképünk Mordor lávával tarkított földjeire visz. Itt is lehetőségünk nyílik válogatni Conquest, Capture the Ring és Team Deathmatch módok közt. A rosszakat Gothmog (jó öreg, vagy ez az ükije?) és Sauron képviseli, míg a jókat Arwen (na neee).

Kapott a játék még két új hero arenát is: Széltetőt (Weathertop) és Minas Tirith-et. Köszönjük az Xbox-osok és PS3-asok nevében, ugyanis a PC-seket megkímélték ettől a kiegészítőtől...

                       

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward