Lord British visszatér

A veterán játékdizájner Richard Garriott az NCSoft és a Tabula Rasa elhagyása után most előrukkol új terveivel.

Lord British visszatér

A veterán játékdizájner Richard Garriott az NCSoft és a Tabula Rasa elhagyása után most előrukkol új terveivel.

"Az Origin-nál töltött 25 év után az utolsó dolog amibe bele akartam vágni, az egy újabb középkori fantasy játék. Most, egy nagyon izgalmas szünet után már alig várom, hogy visszakerüljek a munka forgatagába és dolgozhassak egy újabb játékon!"

No de akkor mit is tervezhet következő játéknak ex-General British? "Valószínűleg középkori fantasyt és ugyancsak valószínű, hogy egy online darabot. Van valami egészen erőteljes abban mikor összegyűjtöd az embereket egy égisz alá." - nyilatkozta Garriott a BBC-nek.

Az MMO játékoknál maradva mondjuk el még azt is, hogy Richard apánk körülnézve a piacon nyilatkozott a konkurenciáról is, nevezetesen a WoW-ról, illetve annak fejlesztőiről: "Ha választanom kéne egy fejlesztőgárdát, aki sikeres játékot csinált, az minden bizonnyal a Blizzard lenne. Amennyi embert képesek voltak összeszedni a játékhoz, az fantasztikus. Megmutatták mindannyiunknak, hogy mit is kell érteni igazán jó játékfejlesztés alatt."

Sose becsüljük le az ellenfeleket!... Igaz Generális? Már amúgy is unalmas volt a sárdobálás, most végre valami újat is tapasztalhatunk. Dicsérjük addig a konkurenciát még ki nem pukkad! Hajrá Richard és Boldog Újévet Kívánunk!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward