Llano APU lapul a Lenovo legújabb IdeaPad-jában

Újabb "A" sorozatú Llano APU-val felszerelt noteszgép érkezett, amely ezúttal a Lenovo műhelyében készült. Az IdeaPad Z575-ös modell belsejében 32 nm-es csíkszélességgel készülő Llano APU egységek kaphatnak helyet, amelyek között jelen esetben háromféle példányt találunk, így mindenki megtalálhatja a számára, és pénztárcája számára legmegfelelőbb választást.

Llano APU lapul a Lenovo legújabb IdeaPad-jában

Újabb  "A" sorozatú Llano APU-val felszerelt noteszgép érkezett, amely ezúttal a Lenovo műhelyében készült. Az IdeaPad Z575-ös modell belsejében 32 nm-es csíkszélességgel készülő Llano APU egységek kaphatnak helyet, amelyek között jelen esetben háromféle példányt találunk, így mindenki megtalálhatja a számára, és pénztárcája számára legmegfelelőbb választást.

A 2,6 Kg körüli súllyal rendelkező notebook 15,6 colos kijelzővel érkezik, ami szokás szerint LED-es háttérvilágítást alkalmaz és 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínál. A Sabine platformra alapozó termék esetében E2-3000M, A4-3300M és A6-3400M típusú Llano APU-k közül választhatunk. Mivel a Llano APU egységek tulajdonságai még sokak számára rejtélynek minősülnek - ami nem csoda, hisz friss és bonyolult termékekről van szó - az alábbiakban összesítjük, hogy milyen főbb tulajdonságokkal rendelkeznek az említett APU-k.

Az adott processzornak megfelelően 2 GB-nyi (E2-3000M) vagy 4 GB-nyi  (A4-3300M és A6-3400M) DDR3-as rendszermemóriát kapunk a konfigurációhoz, merevlemezből pedig 320 GB-os, 500 GB-os vagy 750 GB-os változatok állnak rendelkezésre. A DVD-írót is tartalmazó Z575 rendelkezik még Gigabites Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel és opcionálisan akár Bluetooth adapterrel is felruházható.

Az új notebook felszereltségét taglaló listán találunk még öt az egyben memóriakártya-olvasót, 0,3 megapixeles webkamerát, valamint egy HDMI videó kimenetet is, amelynek segítségével LCD monitorral, vagy akár HD televízióval is összekapcsolhatjuk a rendszert.

Az IdeaPad Z575 energiaellátásáról egy hatcellás akkumulátor gondoskodik, az operációs rendszer szerepét pedig minden esetben egy előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium kiadás tölti be. A legfrissebb IdeaPad alapára 529 dollár, de a legdrágább konfigurációért sem kérnek majd el 679 dollárnál többet.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a fenti árak kedvezményes webes árak, amelyek látszólag csak a Lenovo webshopjában érvényesek. Kedvezmények nélkül az IdeaPad Z575 változattól függően 649 és 799 dollár közötti áron érhető el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward