LG: Megérkezett a hazai boltokba baktérium eltávolítós füles

A Tone Free HBS-FN6 és a HBS-FN4 aránylag elfogadható áron került a boltokba.

LG: Megérkezett a hazai boltokba baktérium eltávolítós füles

Az LG még júniusban mutatta be a Tone Free teljesen vezeték nélküli fülhallgatók párosát, azon belül is a HBS-FN6 és a HBS-FN4 kiegészítőket. A bejelentéskor az LG azzal került a figyelem középpontjába, hogy elsőként a világon olyan tokot tervezett a drágábbik, HBS-FN6 fülhallgatóhoz, ami UVnano technológiás módszerrel képes a baktériumok eltávolításra.

Az újdonságokkal kapcsolatban júniusban még semmit nem árult el a vállalat, most viszont már arról számolhatunk be, hogy a Tone Free duó befutott Magyarországra is. Az LG kiemelt partnerei kezdhetik meg az értékesítést, és hamarosan már széles körben elérhetőek lesznek a termékek. Annak ellenére, hogy a Tone Free HBS-FN6 esetében a cég még egy UVnano technológiás tokot is bevet, ennek az ajánlott fogyasztói ára 40 ezer forint lett. A Tone Free HBS-FN4 modellért pedig már csak 25 ezer forintot kell majd leszurkolni.

Galéria megnyitása

Az eszközökkel már korábban részletesen foglalkoztunk. A két termék között a jelentős különbség lényegében abból adódik, hogy a Tone Free HBS-FN6-nál van meg kizárólag az UVnano baktériumölő eljárás. Valamint a vállalat honlapja szerint a drágább modellt lehet tölteni vezeték nélküli eljárással is, míg az olcsóbbat nem. Ez főleg azoknak lehet érdekes szempont, akik esetleg olyan okostelefonnal rendelkeznek, ami támogatja a vezeték nélküli töltésmegosztást.

A fülhallgatók egyaránt a Meridian közreműködésével jöttek létre, ami a mostani információk alapján leginkább a virtuálisan létrehozott térhangzáshoz járul hozzá. A Meridian elismert piaci szereplőként, sok érdemi fejlesztéssel rendelkezik, és a partnerkapcsolatban ezt az LG igyekszik a lehető legjobban kamatoztatni. A fülhallgatók hangzását saját igényük szerint állíthatják a felhasználók, és van néhány előre meghatározott opció is, ezeket a Meridian hozta létre.

Galéria megnyitása

Kiváló minőségű hangzást nyújtanak majd a termékek, és mivel mikrofonokkal is rendelkeznek, így hívások bonyolításában is lehet majd rájuk számítani. És a beszélgetések alkalmával még zajszűrést is biztosít a szerkezet. No, meg azt is érdemes még itt megemlíteni, hogy támogatja a szerkezet a digitális asszisztens szolgáltatásoknak a használatát. Így hangutasításokkal is lehet kezelni akár a lejátszást is, de az alapműveleteket egyébként érintéssel is könnyen el tudja érni az ember.

A termékeket az LG úgy alakította ki, hogy tényleg maximális szabadságot biztosítsanak. Ez azt jelenti, hogy egyfelől kiválóan tart a fülben, hála az alakjának és a hallójáratba illeszkedő szilikon harangnak. És IPx4 védettséget élveznek a termékek, ennek köszönhetően sportolás közben nem okoz majd gondot az izzadtság, vagy adott esetben egy futó zápor, ami a szabad ég alatt éri a felhasználót.

Galéria megnyitása

Egy töltéssel 5-6 órányi folyamatos használatra nyújt majd lehetőséget a Tone Free páros, és még 12 órás használatra elegendő töltöttséget tud biztosítani a tok, szóval legfeljebb kb. 18 óra használati idő hozható össze. Az UVnano technológia elvileg nem befolyásolja az üzemidőt.

A viselhető kiegészítőket matt fekete vagy fényes fehér színben lehet majd megvásárolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap