UVnano technológiás, öntisztító fülessel állt elő az LG

Az LG Tone Free család kettő modellel bővült, és ezek egyaránt a Meridian partnerségében jöttek létre.

UVnano technológiás, öntisztító fülessel állt elő az LG

Az LG már nagy tapasztalattal rendelkezik a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, és a vállalat a TWS megoldások terén is szépen teljesít. Ezúttal a Tone Free szérián belül rögtön kettő megoldással rukkolt elő, befutott a HBS-FN6, valamint a HBS-FN4. Az újdonságok között csak egyetlen különbség lesz, de az a cég szerint nagyon lényeges.

A Tone Free HBS-FN6 a világon először már képes önmagát megtisztítani az LG által létrehozott UVnano eljárással, míg a HBS-FN4 erre nem képes. Az innovatív UVnano töltőtok gondoskodik arról, hogy megnövel higiénia mellett lehessen használni a terméket. Az LG UV fényt épített a fülhallgató hordozójába, és ez a töltés ideje alatt rengeteg baktériumot tud elpusztítani – megsemmisíti a staphylococcust, E. colit. A fülhallgatókba nem tud szennyeződés jutni a belső hálók miatt, és direkt hipoallergén anyagból van a fülbe illeszkedő harang.

Galéria megnyitása

A fülhallgatók kétrétegű dinamikus hangkeltővel lettek felszerelve, és a Meridian technológiáját használják azért, hogy a lehető legjobb hangzást tudják biztosítani. A HSP (Headphone Spatial Processing) megoldás révén kiváló tere lesz az eszközöknek az LG elmondása alapján, és a fejlett DSP gondoskodik majd arról, hogy ez gond nélkül üzemeljen. A jelfeldolgozó nemcsak a remek teret, hanem a rendkívül tiszta magas hangokat is biztosítja, hogy teljesen magával ragadja az embereket a zenei élmény.

Galéria megnyitása

Kiemelte az LG, hogy a Tone Fee füleseknek a hangzását az integrált hangszín-szabályzóval mindenki úgy konfigurálja, ahogyan szeretné. És egyébként emögött is a Meridian fejlesztése húzódik, olyan formán, hogy van négy előre beállított mód a különböző igényekhez. Kiemelhető a magas, a mély, növelhető a térhatás és elérhető a nyers természetesség. A készülékek érintésérzékeléssel kezelhetőek, legalábbis, ami az alapfunkciókat illeti.

Itt a zajokat leginkább a hallójáratba illeszkedő forma szűri, digitális zajcsökkentés csak a hívások során vehető igénybe. Kettő mikrofon található a fülhallgatókon. Egyaránt nyújtanak a Tone Free eszközök környezeti hangos módot, ami arra képes, hogy a mikrofon által hallott hangokat belekeverje a zenébe, ezzel biztonságosabbá válik a nyílt utcán való zenehallgatás. Ezt a funkciót bármikor azonnal be lehet kapcsolni egy érintéssel.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5 modul található a fülhallgatókban, ezzel oldható meg a teljesen vezeték nélküli rendszer működése. Támogatják a fülhallgatók az SBC és az AAC tömörítéseket. Az LG elmondása alapján a Tone Free újdonságok Android és iOS rendszerű mobilokkal ugyanúgy használhatóak. A fülhallgatók mikrofonját hangvezérlésre is lehet majd használni, és mivel az Android és az iOS szupport is adott, így a Google Assistant vagy a Siri is segítségül hívható természetesen.

A HBS-FN6 és a HBS-FN4 is IPx4 védettségnek örvend, így gond nélkül lehet majd őket használni izzadtan és akár esőben is. Feketében és fehérben lehet majd hozzájutni a termékekhez. A fülhallgatók nagyon kicsik és könnyedek, így egész nap bírják majd a strapát. A hordozásra szolgáló tok pedig 54,6 x 54,6 x 27,5 milliméteres.

Galéria megnyitása

Támogatja a Free Tone páros a gyorstöltést, 5 perc alatt annyi energiát szívnak magukba, amivel 1 órán keresztül lehet őket használni. Teljesen feltöltve 6 órán keresztül lehet az eszközöket pihenés nélkül használni zenelejátszásra, és telefonálással pedig 5 órát bírnak, ami szép teljesítmény, és a tökkel együtt összesen 18 órás üzemidőt lehet kihúzni belőlük. A fülesek egyébként 55 mAh-s telepet tartalmaznak, a tokban pedig egy 390 mAh-s akku lapul.

Az LG a Tone Free HBS-FN6 és a HBS-FN4 modelleket is Amerikában és Európában lehet majd kapni, de azt egyelőre nem árulta el a vállalat, hogy mennyibe kerülnek majd ezek a termékek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap