Lézerprojektort mutatott be a Samsung HDR10+ és 4K támogatással

A The Premiere névre hallgató berendezés okos funkciókkal is szolgál majd azon túl, hogy lenyűgöző méretben tud szórakoztatni.

Lézerprojektort mutatott be a Samsung HDR10+ és 4K támogatással

A Samsung a Lifestyle termékcsaládon belül az elmúlt években több izgalmas televíziót is bejelentett, és most az IFA 2020 keretében a cég a Lifestyle szériát a The Premiere modellel bővítette tovább. És most először nem egy tévékészülékről beszélhetünk, hanem egy projektorral, ami lényegében luxus minőségben lesz képes szórakoztatni.

A The Premiere egy olyan eszköz, ami alacsony vetítési távolsággal képes nagy képátlót elérni, ennek köszönhetően a felhasználók úgy élhetik át a mozis élményt, hogy nem kell a vetítő elhelyezésével körülményeskedni, ezt csak le kell tenni a fal vagy vászon elé. A termék akár 130 hüvelykes, vagyis 330 centiméteres képet is elő tud állítani megfelelő felület mellett biztosítása esetén. Az LSP9T azonosítóval illetett termék csúcsfénye elérheti a 2800 ANSI lument, ezáltal szinte minden környezetben jól lehet majd látni az általa vetített képet.

Galéria megnyitása

Fontos, hogy ez már 4K Ultra HD képminőség biztosítására képes. Ezt a Samsung a hármas lézeres technológia bevetésével éri el, szóval a részletességre előre láthatólag nem lehet majd panasz.

Ez a készülék a világ első HDR10+ minősítéssel is rendelkező projektora, szóval ebből kiindulva is borítékolható, hogy a maga nemében döbbenetes képminőséget fog biztosítani a filmek, sorozatok megtekintése alkalmával. (Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy a HDR10+ minősítést részben a Samsung alkotta meg, szóval lehet némi hátszele a terméknek ebből a szempontból.)

Galéria megnyitása

Egy nagyon komplex szerkezetről beszélhetünk, ami abban is megnyilvánul például, hogy egy igencsak ütőképes hangrendszert sikerült a tervezőknek belesűríteni. Kiemelte a vállalat, hogy a The Premiere rendelkezik egy integrált mélysugárzóval, ami telt hangot fog biztosítani a felvételek megtekintéséhez. És ugyanaz az Acoustic Beam virtuális hang technológia is része ennek, amit a vállalat néhány hangprojektorában alkalmaz. Ez a berendezés irányított hangokkal tud létrehozni olyan térhatást, ami kiegészítő hangtechnika nélkül is élvezetessé teheti a „tévézést”.

Okosprojektorként utalt erre a termékre a Samsung, ami mögött semmilyen mágiát nem kell keresni, ez abban nyilvánul meg igazából, hogy a vállalat okostelevíziós platformját kapta meg. Elérhetőek rajta a tévéken megszokott alkalmazások, szolgáltatások és a vállalat egyedi funkciói is. Végül még egy érdekesség, hogy van Filmmaker mód a képi világ beállítására, amit az UHD szövetség előírásainak megfelelően hangolt a gyártó, és projektornál ez most először biztosított.

Galéria megnyitása

A Samsung egy szerényebb változatot is kínálni fog majd ebből a lézerprojektorból, ami az LSP7T azonosítóval lett ellátva. Ez a modell már mindenben el fog maradni a csúcsprojektortól valamelyest, például „csak” 120 colos képet tud majd vetíteni, de ennek köszönhetően olcsóbb is lesz, és minden bizonnyal azért ez sem fog csalódásra okot adni.

A Samsung The Premiere méltó tagja lesz a Lifestyle családnak a The Serif, a The Frame, a The Sero, és a The Terrace mellett. A termék megvásárolható majd Magyarországon is, de azt már nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni, és a megjelenés időpontját sem határolta be pontosan a vállalat, csak annyit árult el, hogy ősszel kerül a boltokba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap