Letölthető a soha el nem készült Warcraft kalandjáték

A Warcraft Adventures fejlesztését még 1998-ban lőtte le a Blizzard. Most azonban a rajongók valahogy megszerezték és összerakták nekünk.

Letölthető a soha el nem készült Warcraft kalandjáték

Azt ezen a ponton már valószínűleg minden rajongó tudja, hogy a Blizzard egykor dolgozott egy Warcraft kalandjátékon, ami végül sosem jelent meg. Az anyagból számos kép és videó látott napvilágot az idők során, azonban a Blizzard az 1998-as E3 előtt mindössze pár nappal lelőtte a projektet, és vissza sem nézett.

Ami azért szomorú, mert egyébként a játék szinte készen volt: az animációkat befejezték, az összes rejtvény a helyén volt, és még a szinkront is teljesen rögzítették. Ennek ellenére a Blizzard egész egyszerűen nem érezte úgy, hogy a Warcraft Adventures: Lord of the Clans néven készülő anyag minősége megfelelő lenne, így inkább nem adta ki.

Nos, most ez annyiban változott meg, hogy habár a Blizzard továbbra sem adta ki, egy Reidor nevű orosz felhasználó és brigádja az utóbbi hónapokat azzal töltötte, hogy összerakja és elérhetővé tegye számunkra a játékot - az mondjuk jó kérdés, hogy egyébként honnan szerezte meg az eredeti fájlokat.

A történetben Thrall felett vehetjük át az irányítást, aki éppen a kivégzésére vár egy börtön mélyén. Pontosabban nem vár, hiszen a feladatunk az, hogy megszökjünk, és aztán mindenféle kalandokba keveredjünk. Külön érdekes egyébként, hogy a játékban nem csak Peter Cullen szinkronját halljuk (ő Optimus Prime állandó hangja), hanem az a Clancy Brown is szerepel benne, aki most a Warcraft-filmben Blackhandet alakította.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward