Lesz új Tex Murphy játék!

Chris Joneséknak sikerült: a határidő előtt már egy héttel összejött a kitűzött 450000 dolcsi az új Tex Murphy játékra.

Lesz új Tex Murphy játék!

A Project Fedora névre keresztelt Kickstarteres akció még nem ért véget, de már elérte és túl is lépte a kitűzött 450 000 dolláros összeget, így már biztos, hogy elkészülhet a Tex Murphy sorozat folytatása, amely Chris Jones régi álma, és amelyre az utolsó megjelent rész, az 1996-os Pandora Directive óta sokan várunk. A játék garantáltan DRM, DLC, és DDT-mentes lesz.

A 495000 dolláros határ átlépésekor az is be lett biztosítva, hogy a bónuszok közül az első adag is megvalósulhat, azaz kapunk még egy extra sztorit is fejtörőkkel, új helyszínekkel és karakterekkel. A gyűjtés jelenleg 509 152 dolcsinál tart, amelyet 5783 támogató dobott össze. Az akció végéig négy nap van hátra, így bőven van idő az újabb bónuszok elérésére is. Ha az összeg eléri az 540 000 dollárt, akkor két plusz platformra is elkészül, híresebb színészek játszhatnak benne, és francia, olasz, német és spanyol nyelvű felirat is lesz hozzá. Az 585 000-es határ elérésekor pedig golfjáték és élő zenekar teszi majd gazdagabbá az élményt.

Chris Jones, aki semmit sem öregedett (vagy ha öregedett is, azt nagyon jól csinálta) az elmúlt évek során külön videóban köszönte meg a támogatók segítségét. Az alábbi filmecskében megmutatja, milyen bizarr levelet kapott a titokzatos és gonosz Clown-tól, aki azzal fenyegetőzik, hogy nem engedi szabadon kedvenc magánnyomozónkat, az elrabolt Texet. Hamarosan szavazással dönthetjük el, hogy hogy a régi jól ismert szereplők közül ki bújik meg az álca mögött.

[bold]

Kapcsolódó cikkünk:[/bold] Tex Muprhy utolsó esélye

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward