Lesz új Alan Wake, de nem a második rész

És nem is DLC, de akkor vajon mi?

Lesz új Alan Wake, de nem a második rész

Persze egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a jól sikerült kezdés nem maradhat folytatás nélkül, de a Remedy nagyon sokáig csendben maradt az Alan Wake-kel kapcsolatban a DLC-k kiadása után.

„A franchise rajongói biztos örömmel hallják majd, hogy még több Wake jön majd! De hogy teljesen konkrétak legyünk és eloszlassuk a félreértéseket, a következő Wake játék nem az Alan Wake 2 lesz, és nem is egy DLC az eredetihez.” – mondta Oskari Hakkinen az Eurogamernek. „A többi infót megtartjuk a hivatalos bejelentésre, amikor meg is mutatjuk a játékot.”

Nem folytatás és nem is DLC? Találgatások már vannak, de nem mindegyik szívderítő. Kinectesített Wake, XBLA cím, előzmény, stb. lehet válogatni. Bár Hakkinen nem mondta el, hogy mikor lesz a hivatalos bejelentés, azért elég esélyes, hogy az E3-on, más nem nagyon lesz a közeljövőben. Azt mondta egy része a Remedynek már hónapok óta dolgozik rajta és talán most ősszel meg is jelenik a játék. Most persze kérdés, hogy a Remedy egy része alatt mekkora csapatot értett, mert a max 1 éves fejlesztési idő nem tűnik soknak, így valami óriási játékra nem számítunk. Viszont az érdekes volt, hogy azt is megemlítette, hogy „megjelenési idő, platformok és árazás még nincs bejelentve”. Platformok? Ki tudja, talán a PC-sek is kapnak egy kicsit Alan-ből.

Hakkinen egyébként egy tegnapi dologra reagált a mini-interjúval, akkor ugyanis az egyik művész Linkedin profiljára felkerült, hogy dolgozik/dolgozott az Alan Wake 2-n is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward