Lemondott a Bungie elnöke

Harold Ryan röviddel azután mondott le, hogy kiszivárgott, állítólag csúszni fog a Destiny folytatása.

Lemondott a Bungie elnöke

Harold Ryan még tesztelőként kezdett az eredeti Halo alatt, a Halo 2 idejére már produceri státuszt kapott, 2006-ban kinevezték stúdiómenedzserré, majd 2008-tól ő lett a Bungie elnöke. Az úriember ott volt tehát a stúdió összes nagy megjelenésénél az utóbbi 15 évben, most azonban távozott posztjáról - azt egyelőre nem tudjuk, hogy magát a Bungie-t is elhagyja-e, de valószínűleg igen.

Feladatait a jelenlegi operatív igazgató, és szintén régi veterán Pete Parsons veszi át. Parsons megköszönte a hosszú és eredményes munkát Ryannek, és biztosította a rajongókat arról, hogy első és legfontosabb feladata lesz, hogy a jövőben is minőségi játékokat adjanak ki a kezeik közül.

Ryan lemondása egy héttel azután történt meg, hogy olyan információk kezdtek kiszivárogni a Bungie felől, melyek szerint a Destiny 2 lekési a korábban tervezett 2016-os őszi megjelenést, és legjobb esetben is valamikor 2017 tavaszán kerülhet a boltokba. Az információk szerint ezzel, valamint az első Destiny csúszásával veszélybe kerülhet a Bungie szerződése az Activisionnel, mely szerint a teljes trilógiát le kell szállítaniuk tíz éven belül.

Pedig a Bungie a The Taken King kiegészítő után változtatott az eddig bejáratott rendszeren: nagyobb kiegészítő fejlesztése helyett folyamatosabb, kisebb frissítéseket ígért az év során, hogy több erőforrás maradjon a Destiny 2 fejlesztésére. A rajongók azonban nem elégedettek: nem tudják, milyen tartalmakra számíthatnak és mikor, több átláthatóságot kérnek a Bungie-tól a jövőre irányuló tervekkel kapcsolatban.

Harold Ryan

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward