Lelőtték a Command&Conquer-t!

Az EA régóta futó stratégiai játékszériájának legújabb részét váratlanul lelőtték.

Lelőtték a Command&Conquer-t!

Az EA régóta futó stratégiai játékszériájának legújabb részét váratlanul lelőtték. Ez nem kicsit meglepő, hiszen az RTS ott volt a köztudatban, sőt, már félig-meddig elérhető is volt a közönségnek, hisz volt egy zárt alfa tesztje. Miért lőhették le? Lehetséges, hogy nem volt elég nagy az érdeklődés a free-to-play, multi fókuszú rebootra.

"Egy kreatív csapat tagjának lenni azzal jár, hogy el kell fogadni azt, hogy nem minden választásod és döntésed fog működni. Ebben az esetben mi eltoltuk a játékot a kampány játékmódtól és egy gazdaságra alapuló multiplayer élményre próbáltuk kihegyezni. A visszajelzéseitek az alfa után tökéletesen világosak voltak: Nem azt a játékot csináljuk, amit Ti játszani akarnátok" - nyilatkozta a Victory Games a legutóbbi (és valószínűleg az utolsó) blogbejegyzésében. "Ezért, hosszas megbeszéléseket követően, úgy döntöttük, hogy leállítjuk a játék ezen verziójának gyártását. Ettől függetlenül becsüljük a sok tehetséges emberből álló csapat munkáját, de végső soron minden arról szól, hogy azt a játékot szállítsuk nektek, amit elvártok és megérdemeltek."

Minden játékos, aki megvásárolta az alfa játékot, visszatérítést kap az elkövetkező 10 napon belül.

"Hisszük, hogy a C&C egy nagyon erős franchise, rengeteg lehetőséggel és fantasztikus történelemmel, mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy a legjobb játékot hozzuk nektek" - folytatták a bejegyzésben. "Ezért elkezdtünk dolgozni néhány alternatíván, hogy helyrerázódjunk. Már várjuk, hogy megosszuk veletek a franchise-zal kapcsolatos új fejleményeket."

Ennek mi is örülnénk, ha később nem futott volna be egy Twitter-es hozzászólás a fejlesztőcég vezetőjétől nem sokkal később: "Jó móka volt. A Victory Games bezárt. Állást keresek."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward