Lekapcsolták az Xboxos Nexuiz szervereket

Lekapcsolták a THQ által működtetett Xbox 360-as Nexuiz szervereket. A PC-s szerverek továbbra is működnek.

Lekapcsolták az Xboxos Nexuiz szervereket

Sok társával együtt a Nexuiz is a még el nem adott THQ vagyon részét képezi, és amíg nem talál új gazdára a sorsa bizonytalan. A játék Xbox 360-as szervereit, melyeket a THQ működtetett már le is kapcsolták. A PC-s szerverekért a darab fejlesztője, az Illfonic a felelős, és ezeket továbbra is működtetni fogja.

Az Illfonic Facebookon búcsúzott az Xboxos játékosoktól. "Jó móka volt amíg tartott és örülünk, hogy élveztétek a játékot."

Pár játékos dühösen reagált a hírre, mert még egy éve sincs, hogy a játék megjelent, és az Illfonicot hibáztatták. Szerencsére a tájékozottabbak felhívták rá a figyelmet, hogy nem a fejlesztő a hibás, és a szervereket THQ csődje miatt kapcsolták le.

Azzal kapcsolatban, hogy az Illfonic átveheti-e az Xbox 360-as szerverek működtetését a cég a következőképp reagált: "A lehetőség természetesen megvan, de jelenleg nincs rá keretünk. Aki az XBLA-n vásárolja meg a Nexuizt, annak a THQ-hoz megy a pénze, nem az Illfonichoz, így nem kapunk támogatást a szerver üzemeltetésére, ami nem olcsó mulatság. A Nexuizt el kéne távolítani az XBLA boltból, ha eddig még nem tették volna meg."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward