Lehet jelentkezni a Doom zárt alfájára

A Wolfenstein előrendelőinek van lehetősége bejutni, de közülük sem mindenkinek.

Lehet jelentkezni a Doom zárt alfájára

A mai naptól lehet regisztrálni a Doom zárt alfatesztjére PS4-en, Xbox One-on és PC-n. Ehhez rendelkeznünk kell a Wolfenstein: The New Order mellé előrendelés esetén kapott kulccsal, vagy ha a konzolokon digitálisan vásároltuk meg a játékot május 26-a előtt, akkor a rendszer a felhasználói fiókunkat ellenőrzi, és ez alapján nyerhetünk belépést.

Fontos, hogy ez nem összekeverendő azzal a zárt bétával, amibe a Wolfenstein minden előrendelője belépést nyer majd. Ez egy kisebb méretű, kifejezetten a multiplayer programkód és a szerverek tesztelésére használt alfa lesz, így nem minden előrendelő kap majd meghívót a regisztráció után sem.

Az alfában egyetlen pálya, a sok szűk folyosót felvonultató Heatwave lesz elérhető, egyetlen játékmódban, ami a 6v6-os team deathmatch. A pályán található egy démon rúna, amit felszedve a játékos átalakul egy jetpackes, dupla rakétavetős keményarc démonná, aminek neve Revenant.

Ezzel párhuzamosan a pályán találni egy szuperfegyvert, a Gauss Cannont, amit érdemes kifejezetten a démonra elhasználni, ugyanis nagyon kevés töltény jár hozzá, viszont egy lövésből le tud teríteni bárkit - ráadásul a másodlagos módjával át lehet látni a falakon.

Az alfában a következő fegyvereket lehet majd kipróbálni még: Vortex Rifle, Super Shotgun, Repeater, Rocket Launcher, Static Cannon and Plasma Rifle. A használható cuccok közül a Personal Teleporter és a Frag Grenade lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward