Lego Star Wars: The Force Awakens - minden sztár benne van

A film összes fontosabb szereplője a hangját adja a karaktereknek, és a filmet kiegészítő küldetések is izgalmasan hangzanak.

Lego Star Wars: The Force Awakens - minden sztár benne van

Május negyedikét írunk, ami természetesen azt jelenti, hogy nemzetközi Star Wars-ünnepnap van. Ennek alkalmából kaptunk egy új előzetest a Lego Star Wars: The Force Awakensből, és kiderült az is, hogy a film tulajdonképpen összes fontos színésze a fejlesztők rendelkezésére állt, hogy szinkronizálni tudják a karaktereket.

Így Harrison Ford, Daisy Ridley, John Boyega, Carrie Fisher és Oscar Isaac (Han Solo, Rey, Finn, Leia, Poe) mellett feltűnik többek között Anthony Daniels, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o és Max von Sydow is (avagy C-3PO, Kylo Ren, General Hux, Captain Phasma, Maz Kanata és Lor San Tekka).

A Lucasfilm ezen kívül elárulta, hogy a játékban több olyan különálló pálya lesz (ezeket Adventure Leveleknek hívják a fejlesztők), amik egy-egy történetet mesélnek el a filmen kívülről - akár a képregények, akár a könyvek alapján. Fontos megjegyezni, hogy ezek teljesen az új Star Wars kánon részei, így tehát egy igazi rajongónak nem árt ismerni őket.

Rathtar Hunting: Ebben a történetben tudhatjuk meg, hogy Han Solo és Chewbacca hogyan fogta el a filmben látott veszélyes ratharokat.

Lor San Tekka's Return: Itt ismerhetjük meg Lor San Tekka történetének néhány titkát, és megtudhatjuk, miként tért vissza a Jakku bolygóra (ahol ugyebár a film elején megöli Kylo Ren).

Poe to the Rescue: A legendás pilóta egy nagyon veszélyes küldetésre indul, hogy kiszabadítsa Ackbar admirálist.

Crimson Corsair: Ebben a történetben egy hírhedt peremvidéki kalóz, a Crimson Corsair kalandjait követhetjük végig, amint éppen keresztülhúzza a First Order terveit.

Trouble Over Taul: Itt maga C-3PO lesz a főszereplőnk, és kiderül, hogy kapta meg az új, vörös színű karját.

Ottegan Assault: Ebből a történetből megismerhetjük, hogy a First Order és az Ellenállás hogyan jött rá, hogy Lor San Tekka a Jakku bolygón van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward