Legacy of Kain: Volt egyszer egy Dead Sun

A NeoGAF-on még júniusban kikerült néhány információ a lelőtt Dead Sun projekttel kapcsolatosan.

Legacy of Kain: Volt egyszer egy Dead Sun

A NeoGAF-on még júniusban kikerült néhány információ a lelőtt Dead Sun projekttel kapcsolatosan. A kukázott játéknak ugyanis volt egy multiplayer módja, a War for Nosgoth, ami később az alapját adta a széria tervezett következő játékának, a Nosgothnak. A Square Enix most röviden nyilatkozott arról, hogy miért tették félre a Dead Sun-t anno és mutattak néhány koncepciórajzot is. A Legacy of Kain szériában egyébként nem egy próbálkozást lőttek le, ezekkel kapcsolatosan itt tudtok tájékozódni.

A Square Enix közösségi menedzsere, George Kelion a GAF-on üzent: "Gondoltam kíváncsiak vagytok, ezért most megerősítem, hogy valóban volt nálunk egy Dead Sun projekt, amit azóta kukáztunk. Tudom, hogy nem jó ezt hallani így a környezetből kiragadva, de néhány kikerült információ helyes, más részletek viszont nem. Az ilyen projektek rengeteg dolog miatt kerülhetnek vissza a fiókba és ennek a döntésnek a helyességét nagyon nehéz megítélni néhány kép és információ alapján. Higgyétek el, hogy a LoK: Dead Sun egyszerűen csak nem a megfelelő játék volt a megfelelő időben. Ez ügyben sajnos bíznotok kell a szavaimban."

"Általában nem szoktunk anyagokat mutatni lelőtt projektekről, de tekintve, hogy már sok minden amúgy is kikerült, talán értékelne titeket még néhány képet."

"Mint azt tudjátok, jelenleg egy multiplayer játékon dolgozunk a Legacy of Kain univerzumán belül. Ez a Nosgoth, amire nagyon büszkék vagyunk. Nagyon sokat növekedett és fejlődött az alapkoncepcióhoz képest, de erről csak később beszélhetek. Igaz, hogy jelenleg nem készítünk single-player Legacy of Kain játékot, de ez nem azt jelenti, hogy a jövőben sem fogunk élni ennek lehetőségével."

A Kelion által felrakott képek közül az elsőn Gein-t láthatjátok, a Dead Sun főhősét. Alatta pedig egy azóta előásott videósorozatot láthattok. (NeoGAF, CVG)

Galéria megnyitása grid_on

#3

#4

#5

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward