Lefixált év végi megjelenések

GTA4: Ballad of Gay Tony, Borderlands, Need for Speed Nitro, Uncharted 2 és végül egy új poszt-apokaliptikus MMO.

Lefixált év végi megjelenések

GTA4: Ballad of Gay Tony, Borderlands, Need for Speed Nitro, Uncharted 2 és végül egy új poszt-apokaliptikus MMO.

[bold]GTA4: The Ballad of Gay Tony (Xbox 360)

[/bold]

A következő Xbox 360 exkluzív GTA kiegészítő, amiről már korábban írtuk egy rövid összefoglalót, október 29-én fog megjelenni. Az új sztoriban Luis Lopez bőrébe bújunk majd, aki az éjszakai klub tulajdonos Tony "Gay Tony" Prince személyes testőre. A letölthető tartalom 1600 MS pontért lesz megvásárolható az Xbox-os GTA tulajdonosok számára.

Aki szeret valami maradandót is kapni a pénzéért, az megvásárolhatja DVD-n is a kiegészítőket (Gay Tony + The Lost and Damned), melynek címe Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. A lemez szintén október 29-én jelenik meg, az USA-ban 39.99 dolláros áron, míg Nagy-Britanniában 34,99 fontért lesz kapható (ez elég merész, tekintve, hogy ha ugyanannyiért akarnák adni, mint az USA-ban, akkor 25 fontnak kéne lennie..).

[bold]Borderlands (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A cel-shaded technikát használó shooter október 23-án érkezik meg Európába, míg a nagy vízen túli barátaink 3 nappal előbb, október 20-án kapják meg.

A Borderlands hivatalosan egy "role-playing shooter" azaz egy lövöldözős szerepjáték, melyben lesz autós harc (nagyon népszerű lett a műfaj, ld. Rage), amihez természetesen jár lepukkant bolygó is, irtó veszélyes vadvilággal...

Akinek kedvére való a cel-shaded stílus, igazi csemegében részesülhet most a Borderlandsel.

[bold]Need for Speed Nitro (Wii, DS)

[/bold]

A Nintendo konzolokra érkező új NFS november 17-én fog megjelenni világszerte, jelentette be az Electronic Arts.

                        

A Nitro lesz az első olyan Need for Speed játék, amely kimondottan Wii-re és DS-re lett tervezve. A játékot valós helyszínek, új játékmódok és kiterjedt testreszabhatósági lehetőségek fémjelzik. Játszható lesz hagyományos Wii kontrollerrel, nuncsakuval, illetve Wii versenykormánnyal és GameCube paddal is. DS-en szokás szerint a tollal kell majd ügyeskedni.

[bold]Uncharted 2 - Among Thieves (PS3)

[/bold]

A Naughty Dog társ elnöke Christophe Baelstra a Twitterén megerősítette, hogy az Uncharted 2 Európában október 23-án kerül fel a boltok polcaira. Ez 10 nappal marad el az Egyesült Államokbeli megjelenéstől... Aki előrendeli a játékot, kap egy kódot, amit csuda szép in-game arany fegyverekre válthat. További jó hír, hogy a fejlesztő tárgyalásokat folytat az ESC-Toys-al is, ha sikerül megállapodni, akkor a polcokat hamarosan elárasztják a műanyag Nathan Drake babák.

[bold]Fallen Earth (PC)

[/bold]

A Fallen Earth (cég) bejelentette, hogy a Fallen Earth (játék) szeptember 9-én indul majd el reménybeli világhódító útjára (jelenleg még a zárt béta folyik).

A játék egy poszt-apokaliptikus (éjjen az apokalipszis!!!) MMO lesz, amelyben nem lesznek a karaktereknek szintjei, ehelyett képességeinket és attribútumainkat fejleszthetjük. Shooter beállítottságú lesz (mint pl. a Hellgate), lehetőségünk lesz viszont váltani first- és third-person nézet között. Ha már világvége, akkor belefér egy kis mutáció is (elvégre minden MMO világba kell egy kis "mágia"), használhatunk telekinézist és telepátiát.

A játék fizetős lesz, de még nem jelentették be, hogy mennyi lesz a havi apanázs. További információk a hivatalos honlapon.

Gameplay:

                       

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward