Leépítések három brit Sony stúdióban

Nem tudni, hány dolgozót bocsátottak el a három stúdióból.

Leépítések három brit Sony stúdióban

Ma reggel három brit stúdióból bocsátott el dolgozókat a Sony: az Evolution Studiost, a Guerrilla Cambridge-t és az SCE London Studiót érték a leépítések. Az elbocsátott fejlesztők száma ismeretlen, a Videogamer cikkében "számos" embert említett. A Sony a változások okaként a jelenlegi projektjeik belső felülvizsgálatát jelölte meg.

Az Evolution fejleszti a gondokkal küzdő PlayStation 4-es versenyjátékot, a DriveClubot, amelynek eredetileg a konzol indulásakor kellett volna megjelennie még 2013-ban. Azóta ez a dátum többször is csúszott, a legújabb fejlemények szerint már az sem biztos, hogy egyáltalán idén ki tudják adni. Azt nem tudni, hogy min dolgozik, vagy dolgozott a Killzone Mercenary fejlesztője, a Guerilla Cambridge és a Playroom alkotója, az SCE London.

"Rendszeresen felülvizsgáljuk az SCE Worldwide Studiost, annak érdekében, hogy biztosítsuk hogy meglévő erőforrásaink segítségével ebben az erős versenyhelyzetben is minőségi, innovatív és üzletileg kifizetődő projekteket tudjunk alkotni" - így szól a Sony nyilatkozata.

"Ennek a folyamatnak a részeként felülvizsgáltuk és kiértékeltük összes jelenlegi projektünket és úgy döntöttünk, hogy változtatásokat eszközölünk néhány európai stúdiónkban. Ennek eredményeképpen fókuszált átalakítások lesznek a London Studióban, a Guerrilla Cambridge Studióban és Evolution Studióban, hogy biztosítsuk, hogy az SCE WWS a lehető legjobb helyzetben van céljai eléréséhez."

"Saját fejlesztőstúdióink jelentik kreatív stratégiánk kulcsát, és izgatottak vagyunk a jövőbeli projektjeikkel kapcsolatban."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward