Leépítések a Codemastersnél

... de biztonságban a Grid 2 és az F1 széria.

Leépítések a Codemastersnél

A brit fejlesztő és kiadó jelenleg tárgyalásban van jó néhány alkalmazottjával, akik félő, hogy elveszíthetik az állásukat. A Codemasters az Eurogamernek azt nyilatkozta, hogy nem a teljes céget érintik a leépítések, de sajnos 80 embert el kell bocsátaniuk. Átszervezik az üzletet, különösen a kiadó és digitális részleget.

A hivatalos közleményben a következők álltak:

[italic]"A cég módosít működésének pályáján, hogy stratégiailag fontos területeket helyezzen fókuszba és csökkentse az erőforrásokat ott, ahol nem termelődik üzleti érték. A cég javaslatot tett egyes aspektusok újrastrukturálásra a digitális fejlesztés és kiadás területén, párhuzamban a jövőbeni termékstratégiájával.

Az előterjesztett újrastrukturálás eredményeképp a cég kollektív konzultációkba kezdett az érintett alkalmazottakkal.

Az újstruktúrálás nem hat ki a teljes cégre és nem várható, hogy hatással legyen az olyan PC-s és konzolos core játékokra mint a Grid 2 és az évente megjelenő Formula 1 címek."[/italic]

A GameIndustry információi szerint a legtöbb embert a Codemasters southami főhadiszállásáról eresztenek szélnek, ahol egyébként több mint 500 ember dolgozik. Itt van a Racing stúdió, akik a Dirttel és Griddel foglalkoznak, az Online részleg, a támogatással foglalkozó személyzet (HR, marketing, lokalizáció, QA) és a Central Technology csapat, akik a belsős Ego motort fejlesztik.

A legsúlyosabban az Online részleget éri majd a leépítés.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward