Langdell: Visszanyalt a fagyi

Timothy Langdelltől végre elvették az 'edge', 'cutting edge' és 'gamer's edge' védjegyeket az EA-val folytatott bírosági tárgyalások eredményeképp.

Langdell: Visszanyalt a fagyi

Timothy Langdelltől végre elvették az 'edge', 'cutting edge' és 'gamer's edge' védjegyeket az EA-val folytatott bírosági tárgyalások eredményeképp. Timothy barátunk a játékipar egyik vérszívója volt, aki az elmúlt körülbelül 20 évben abból élt, hogy lecsapott azokra, akik játékának címében benne van 'edge' szó (=beperelte őket).

A Mirror's Edge-be szerencsére beletört a bicskája, ezúttal Langdellnek kell fizetni a perköltségeket. Ezen kívül írnia kell minden általa beperelt cégnek és közölnie velük, hogy már nem birtokolja a védjegyre vonatkozó jogokat. Erre péntekig kapott határidőt. Korábbi áldozatai előtt megnyílik a lehetőség, hogy visszavágjanak régi sérelmeikért, megállított fejlesztésekért és pénzbüntetésekért.

Az EA szóvivője visszafogottan nyilatkozott: "Örülünk, hogy végre dűlőre vittük az ügyet és magunk mögött tudhatjuk ezt az egészet."

David Papazian, a Mobigame vezérigazgatója is örülhet az EA sikerének, ugyanis Langdell az ő Edge névre keresztelt iPhone játékukat is kiszemelte magának. 7 hónapja az Edge Games feje (Langdell) még nagyon biztos volt a sikerében az EA ellen, ezt elszámolta! :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward